Marika néni: Már hetek óta olvasom a különböző nyilatkozatait, de még mindig nem jövök rá, hol is itt az a nagy atombomba, melynek ígéretével a parlament felé szállt a képzeletbeli zeppelinjével. Az meg külön elborzaszt, hogy olyan hévvel hivatkoznak az ön mondataira, mint a Jézus szaván csüngő nép, mely sietve adta hírűl az üdvözülés eljövetelét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
Kedves Marika néni! mennyi pénz kapott ezért a pár magvas gondolatért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Őrnagy: Akkor mi is a baj Magyar Péter köpönyegével?
Egyébként pedig nem tudom elfogadni, hogy a politikában hazudozni kellene.
Őrnagy
@nemkati: Nekem semmi! Felőlem azt csinál amit akar. Van róla magánvéleményem, amit el is mondtam, de nem foglalkoztat a személye és a tevékenysége.
Peller Anikó
@nemkati: Mi baj lenne? Belezavarodott ez a gyökér románcigány a saját hülyeségébe. Most próbálja emészteni miket is mondott. De majd hazudik hozzá valamit nekünk. Mert neki is tudnia kell hazudni, ez követelmény egy fidesz trolltól.
Őrnagy
@nemkati: "Egyébként pedig nem tudom elfogadni, hogy a politikában hazudozni kellene."
Nos nem csak folyton folyvást hazudozni kell és 4 évig úgy csinálni mintha kormányoznának, de nem csinálnak semmit.
Kétség kívül valami hasznosat is kell csinálni, akinek csak a hazudozás megy, az hamar megbukik. Aki valami hasznosat is képes csinálni, az talpon maradhat. Aki meg nem tud jól hazudni, az bele se kezdjen!
Őrnagy
@nemkati: Aki csak hazudozni és uszítani tud, és semmi ötlete nincs a hasznos tevékenységre, mint a libkány csürhének, az örök vesztes marad.
Méhes
@Őrnagy: persze az. uszító,hazudozó jobbról lopó,csaló, lehetne folytatni nem is hallottál.mert csak igy tudnak " hasznosat" csinálni az elméletet szerint.Ennél aljasabb bandát még nem láttam.Te is uszítasz észrevetted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.