MEGBOCSÁTTÁS, DE PERSZE CSAK MAGATOKNAK =)) Balog Zoltán Szentmártonkátán egy lelkipásztor beiktatásán arról beszélt, hogy a világiakkal szemben a keresztények előnye, hogy meg tudnak bocsátani: úgy, ahogy Jézus is tette Péternek. Az esemény után megkérdeztük, mit jelent ez a beszéd a lemondására nézve, a püspök azonban nem válaszolt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Balog Zoltán református püspök kiforgatja a Bibliát is, hogy a bicskei pedofil társtettesének adott kegyelem ügyében viselt felelősségét letagadja. Balog Szentmártonkátán vett részt egy lelkész beiktatásán, ahol a Telex beszámolója szerint beszédet mondott magáról és a neki járó megbocsátásról. Ebben cinikus és bibliaellenes gondolatokat fogalmazott meg.

Balog leginkább azzal intézte el, hogy Kónya (K.) Endre számára kijárta a kegyelmet, a vele tisztázatlan kapcsolatban álló Novák Katalinnál, hogy mindenki hibázik. Még Jézus tanítványai is hibáztak, mégis megbocsátottak nekik. Balog több mindent összekever. Úgy forgatja ki a Szentírást, hogy azzal ne kelljen saját felelősségét elismerni."
nepszava.us/balog-elintezte-a-pedofilkegyelmet-azzal-hogy-jezus-tanitvanyai-is-hibaztak/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Te undorító pedofilsimogató gerinctelen féreg!!! Te egy aljas kétszínű mocskos fráter vagy !!! NEM PÜSPÖK!!!+
RonaGyuri
S tényleg „ők így szeretik” ???

Balog-páter, az orbániai református egyház ikonikus alakja rátett egy lapáttal

Mottó:
Mindeközben Annácska gyomra egy plakát miatt mocorog!!

Balog Zoltán Szentmártonkátán egy lelkipásztor beiktatásán arról beszélt, hogy: „A keresztény hit lényege, hogy nem az okát nézzük a bepiszkolódásnak, hanem megbocsátunk”
Nos ennek két momentuma van:
Egyfelől; nem az okát nézzük a bepiszkolódásnak; Mi is történt? Megbocsátás gyakorolták egy szörny irányában, aki a gyermekek hivatalos gyámjaként (akik vonatkozó kötelezettségeit nem csak isteni és emberi előírások, de törvény is hivatalosan előírja)
Másfelől; ad a keresztény hit lényege a megbocsátás; Hogy is történtek a dolgok a történelemben? Hogy is gyakorolták ezt a megbocsátást? A gondolkodókkal, a tudós elmékkel és más hitet vallókkal, vagy csak azokkal akik kételkedni merészeltek???
Nessy
Ezt az álszent szöveget! Ezt pártunknak és kormányunknak kellett volna már régebben előadnia! Mert ugye, ők a "megbocsátásról" híresek. Igaz, saját maguknak rendre mindent "megbocsátanak"!
Bűnbak
"Ne építsetek az én atyámnak templomokat, mert az én atyám temploma a Világ."
Loksmith
Csodálkozunk, hogy polgárok tömege fordult el a történelmi egyházaktól?
Csak Norisz és senki más
@Bűnbak: "Isten országa Bennetek van ! Nem kőből és fából épült házakban."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.