Az igazgató egy pikírt Facebook-posztban reagált a fejleményekre. A Magyar Állami Operaház főigazgatója egy Facebook-posztban reagált arra, hogy Bogányi Tibor karmester elfogadhatatlannak nevezett egy eljárást, és visszalépett a Carmina Burana dirigálásától. Emellett a megkeresésünkre az intézmény sajtóosztálya e-mailben adott tájékoztatást. Mint azt nemrég megírtuk, Bogányi Tibor azt írta: elfogadhatatlan, hogy az Operaház büféje bevételének növelése érdekében felsőbb utasításra kettévágták a darabot. Ezért dolgozunk éjjel-nappal, erre tettük az életünket! A Carmina Burana sikere is az egységben, feltartóztathatatlan ívében rejlik – ezt söpri el a mostani döntés [...] Ebben a formában nem tudom tovább vállalni a produkció dirigálását, az előadás nem felel meg a rendezői koncepciómnak! – írta többek közt Bogányi.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@RonaGyuri: Mit vársz a kultúrha terjesztőjétől!Ezért van ott ahol megfelelően kitudja szolgálni a nemzethy igényes-seggeket és nyaloncaikat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
nepszava.us/okovacs-ugy-hazudik-a-nezok-eteteserol-mintha-ehezok-ulnenek-a-nezoteren/

Az utolsó bekezdés nagyon korrekt: "Akkor lenne Magyarország valamire való ország, ha az összes Carmina Burana előadáson a közönség ülve maradna a helyén, nem menne ki a büfébe, hogy rohadjon rájuk az összes szendvics. Büdösödjön meg, hogy érezzék saját romlottságuk szagát."
Sakk Matt
@Sakk Matt: Egy aprócska gond van ezzel..az Operaházba ma már szinte csak NER hű rongyrázó g3cik járnak. Többnyire a büfézés a lényeg számukra, az egymás társaságában megjelenés, nem az előadás.
Csak Norisz és senki más
Marketing kérdése az egész! 34 ezres jegyárba belefér egy pezsgő előadás után! Természetesen a büfében!!! Utána...
izéke
Esetleg lehetne ételt bevinni is az előadásra mint a moziba.,popcorn,szívószálas szörcsögős üdítős vödrök, stb,stb. A negatív szereplőket pedig csirkecsonttal,üveggel,pohárral lehetne dobálni,lehetne gyűlölködő molinót kifeszíteni a nézőtérre fradimódra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.