2023-ban a magyaroknál kevesebbet senki sem költött az Európai Unióban. 2022-ben a bolgárok még mögöttünk álltak, de az itteni, 17 százalék feletti infláció miatt tavaly már ők is elénk kerültek. A Népszava szemléje szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakértői „elkeserítőnek” nevezték a magyar adatokat, melyeket „az Orbán-kormány hibás gazdaságpolitikájával” magyaráztak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Erre az a kúúúrmány cinikus válasza, hogy azért költünk keveset, mert megtakarítunk. Ők biztos. Csak az a baj, hogy a mi megtakarításunk is az ő számlájukon van.

Az igazság az, hogy a 3-5 millió forintnál nagyobb megtakarítással rendelkezők száma nem éri el a 300 ezer főt. A felső 10 %-os réteg tudott jelentős összegeket megtakarítani. A többségük jelentősen túlárazott közbeszerzésekből, közpénzből gazdagszik, vagyis a többi ember nyomora kell ahhoz, hogy ő "megtakarításaik" csodával határos módon nőjenek.
Csizmás Kond
...aki megy az halad aki szarik vagy sír az lemarad...dolgozni kell nem az utcán lófrálni minden kelekótya hívására.
Aki Én
Újabb kormányzati siker.
Ez igen
kereső
@Sakk Matt: És tud "alkalmazkodni", mondta magyar a pénzügyminiszter. És nem volt senki, aki ezért a cinizmus világcsúcsát jelentő kijelentésért pofán vágta volna.
balos
@kereső: Tudod,hogy a szart pofozni nem kifizetödő!Olyan fos lesz belőle,hogy minden hova jut belőle!Arról nem beszélve,hogy annyit kapnánk érte,mint Egy rendes emberért!Hol vannak ezek attól a minimumától?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.