Újabb szocialista politikus lehet gyanúsított Fuzik Zsolt vallomása nyomán. Az ügyészség közleménye szerint a BKV 2019 elején közbeszerzési eljárást indított a telephelyein teljesítendő informatikai üzemeltetés és fejlesztés szolgáltatásra. A közbeszerzési eljárásra egy kft. tett ajánlatot. Baja Ferenc volt miniszter és egykori szocialista országgyűlési képviselő, jelenleg az MSZP-választmány elnökhelyettese 2019 júniusában Budapesten találkozott egy, az ajánlatot tevő gazdasági társaság működésében jelentős befolyást gyakorló férfival, aki stratégiai és üzleti kérdésekben döntött. A volt miniszter a kft. tendernyertességének esetére 30 millió forint készpénzt kért azért, hogy a szerződés létrejöttét és fenntartását – politikai befolyásának érvényesítésével – ne akadályozza, írja az ügyészség.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Fuzik vallott Molnár és Baja párttársaira, Horváth Csaba zuglói szocialista polgármesterre és Tóth Csaba akkori zuglói MSZP-s országgyűlési képviselőre, a párt XIV. kerületi elnökére is. Előbbit gyanúsítottként hallgatták ki, és házkutatás is volt nála, valamint az általa vezetett önkormányzatnál, utóbbinak még a 2022-es választás előtt – amelyen már nem indult – felfüggesztette a parlament a mentelmi jogát. Velük szemben az fogalmazódott meg, hogy a tervezett zuglói fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyereségük felére tartottak igényt. Fuzik azt állította, hogy Horváth Csabának 3–4 alkalommal adott át összesen 10–12 millió forintot, mg Tóth Csaba havonta 10–11 millió, összesen minimum 250 millió forinthoz juthatott így hozzá."

Akkor lássuk csak: ki is állt ki Horváth Csaba előválasztás nélküli Zuglói indulása mellett?
Ja? MSZP, DK, Karácsony?
namihami
Valamivel takarni kell a fideszes ügyeket!
Ha bebizonyosodik is, hogy nem igaz (és még a bíróság is leírja), az se gond, mert az már a választás után lesz!
És a cél ez...
Béla333
Aztán az elbukott választás után megy a csodálkozás, hogy miért nem szavaztak a választók rájuk, hiszen ők mindent megtettek a győzelemért...???!!!
Megy a korrupció ezerrel...
Pusztai
@namihami: ilyen minden választásnál, 98 óta előfordult.
szaboria1
Fuzik a számlagyáros, CBA-ás!! Érdekes ennek hisz a Polt.
namihami
@Pusztai: 15.34: Igen, ezért írtam! A fijúkat már viszi a lendület!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.