A V4-ektől láthatóan búcsút mond, helyette egy új regionális politikai szövetség kialakítására törekszik Orbán Viktor - nagyjából ez volt az egyetlen új, külpolitikát érintő gondolata a kormányfőnek a Magyar Gazdasági és Iparkamara hagyományos évnyitó rendezvényén mondott beszédében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Látjuk az eredményt, amikor a húgysav már elérte a fejebúbját,
balos
Onnan nem jön a drága gáz,hogy a "rezsijét" növelje!
RonaGyuri
lemondott??? ne már! ja, mint a néppárti frakcióból kilépett!!! =))
Billibácsi
A V4 után a miniszterelnökségről is lemondhatna! Tele van a zsebe neki is meg a rokonságának is, mit akar még?
leszholnapis
@Billibácsi: telhetelenek ezek ...soha nem elég ...ilyen a bugris ha hatalomra kerül...
Péter2
Elfogytak az unió ellen hergelhető " szövetségesek a v-4 belül " Lengyelország érdeke , hogy elhozza azokat az uniós pénzeket, amik zárolva voltak az előző kormányuk miatt , hogy jobbá tegyék belőle az országukat . Cseheknek nincs bajuk az unióval , Szlovákia , Fico kormány kakaskodik az unióval , de ez még belefér Ficoval amúgy nincsen gond uniós szinten . Magyar " kormánnyal viszont rengeteg baj van , a baj forrása , a politikához való 100% nem hozzáértés , helyette zsarolás , arrogancia , és aljasság . ebben a közösségben is egyedül maradt az orbáni arrogancia elfordultak tőle , elég jól tudják a környező országokban , hogy mi , hogyan működik Magyarországon , Fico fejezete ki jól magát , a v-4 már nem lesz olyan mint volt . Szlovákok olyanok , hogyha életszínvonal romlás van , akkor nem az ellenzéket szidják éveken keresztül , hanem a következő választáson bukik a kormány , ezért vannak sokkal előrébb Magyarországtól ,ők a hiba forrást azonnal megszüntetik nem pedig fenntartják , ezért nem mer Fico még megközelítőleg sem olyan politikát vagy politikai nézetet alkalmazni mint a pedofidesz , mert az életszínvonal romláshoz vezet és ezt ott nem tartják életben .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.