Stratégiai tanácsadó vezetője Orbán Balázs lesz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Ha nm vette volna észre a doktorminiszterelnök úr már legalább két éve a veszélyek korát éljük, úgy hogy nem kapkodta el a döntéstsét hogy tanácsadó testületet hoz létre.Csak azt nem értem, hogy miért azokból az emberekből akik eddig is adtak neki tanácsokat.Miért kellett akkor a testületet létre hozni?Csak egy célja lehet mégpedig az hogy a tanácsadókat jól meg akarja fizetni, biztos eddig panaszkodtak, hogy kevés a pénzük!Most Orbán segített rajtuk.Eddig is adtak tanácsot Orbánnak, de azok a tanácsok nem voltak minőségiek, de most majd hogy jól megfizetik őket biztos príma tanácsokkal látják el Orbán urat, csak az a baj, hogy már Bulgária is megelőzött bennünket a napokban a hírek szerint, s innen már nehéz lesz olyan tanácsokat adni, hogy legalább olyan helyezést érjünk el az EU-ban mint 2010.-ben .
Giovanni Alba
@rücsü41: ma, 22:19
Értelemzavaró orbitális félreértésről van itt szó. Nem tanácsadó testületet akartak mondani, hanem a veszélyek korának kihívásait kezelő operatív törzset.
A törzsfőnök lehet a másik orbán, a balázs, de kell még egy ügyes pénzügyes, aki otthonosan mozog a gazdaság területén is (mint elefánt a porcelánboltban), vagyis a nagy marci, kell még kommunikátor is, azaz arrogáns tonyó, és valami hadiszakember, talán ha reaktiválnák a három nevű romuluszt. A főrendőr az úgyis ott van (minden görbe fűzfánál) és akkor már képviseltetve van az oktatás és az orvoslás vonulata is. (sünök által, tüskésen)
Ezodabasz
Magyarországot és népét egyetlen veszély fenyegeti immár 14 éve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.