Varga Judit exférje meghívót küldött Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek, illetve követőiknek.

Úgy tűnik, nem unatkozik Magyar Péter. Varga Judit exférje március 15-ére egy „zászlóbontók” ünnepi megemlékezést szervez az Operaház elé. Azt szeretné – mint Facebookon írja – ha megmutatnák, a „dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt”.

Hoppá! Kivel is levelezik Magyar Péter – Mutatjuk

Magyar Péter nagyon szervezkedik/Fotó: Facebook/Magyar Péter

A rendezvényt nagy erőkkel szervezi. A megemlékezésre – nyilván fricskából – meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Szijjártó Péter külügyminisztert is, mivel a politikusok egy-egy posztja alá kommentelte a meghívót. Elsősorban azonban valószínűleg a politikusok követőinek szól az invitálás – szúrta ki a miniszterelnök és a külügyminiszter Facebook oldalán a propeller.hu.

Magyar Péter a mai bejegyzésében pedig azon gondolkodik, vajon mitől „retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék”? A kérdést maga meg is válaszolta, mivel szerinte:

„Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket. Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni.”

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A rendezvényhez a büfét Ókovács Szilveszter biztosítja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
G.Freeman
@Őrnagy: Bagoly mondja verébnek... Nem vagy más csak csak egy alusisakos bohóc. De annak is inkább szánalmas mintsem nevetséges.
NKF
Minden nyikhaj a magyar emberekért akar dolgozni!
Ez Magyar f@sz eddig mit csinált?
Eladott Ország
Amikor bizalmas helyzetben lefotózták, az nem korábban volt, még a Schadl ügy idején? Majd a felvétel eltűnt. Na végre kiderült, hogy politikai hozzáállása semmit sem változott. Varga Jucus csak a NER-t választotta a volt férje helyett. Így közelről figyelik meg, nehogy elkotyogjon valamit. „Van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. Munka nélkül voltam, amikor felkértek rá.”
KisTehen
ez is csak egy hülye, aki itthon maradt
Eladott Ország
ma, 09:55 ♦ bocs , "Hoppá! Varga Judit összejött az ÁSZ elnökével?" cikkhez szántam.
LászlKovács
Lehet, hogy az egyik kocsikázott, a másik szekerezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.