Varga Judit exférje meghívót küldött Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek, illetve követőiknek.

Úgy tűnik, nem unatkozik Magyar Péter. Varga Judit exférje március 15-ére egy „zászlóbontók” ünnepi megemlékezést szervez az Operaház elé. Azt szeretné – mint Facebookon írja – ha megmutatnák, a „dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt”.

Hoppá! Kivel is levelezik Magyar Péter – Mutatjuk

Magyar Péter nagyon szervezkedik/Fotó: Facebook/Magyar Péter

A rendezvényt nagy erőkkel szervezi. A megemlékezésre – nyilván fricskából – meghívta Orbán Viktor miniszterelnököt és Szijjártó Péter külügyminisztert is, mivel a politikusok egy-egy posztja alá kommentelte a meghívót. Elsősorban azonban valószínűleg a politikusok követőinek szól az invitálás – szúrta ki a miniszterelnök és a külügyminiszter Facebook oldalán a propeller.hu.

Magyar Péter a mai bejegyzésében pedig azon gondolkodik, vajon mitől „retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék”? A kérdést maga meg is válaszolta, mivel szerinte:

„Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket. Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni.”

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A rendezvényhez a büfét Ókovács Szilveszter biztosítja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
"lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni"

szép gondolat egy volt NERestől

HAHAHAHA
Qqberci
A rendezvényhez a büfét Ókovács Szilveszter biztosítja...
Őrnagy
Amerikai polip: Gyurcsány titkosszolgálatának előszobájától az USA nagykövetségéig.
Az SZDSZ-től Sorosig
Somogyi Zoltán az 1990-es években a Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) dolgozott, és egy későbbi interjúban is ezt a politikai formációt nevezte meg, mint amely a legközelebb állt hozzá. Somogyi 1998-ban Haris György képviselőjelölt kampányfőnöke volt, és részt vett az úgynevezett Liberális Akadémia szervezésében is.
Somogyi Zoltán terméke volt Pankotai Lili (trágárka 2.0), és Somogyi Zoltán terméke a saját tányérjába szaró Magyar Péter is.
human
@KisTehen: Hmmm. Mi a baj a NER-rel? Kíváncsi vagyok a véleményedre.
csak úgy....
nagyon ügyesen csinálja ! kár,hogy kordon nélkül a dagi, a volt kordonbontó már nem müködik, - pedíg csúnya dolog egy ilyen meghívást visszautasítani!
döbrögi ismét kicikizve! :)
Bryan élete
Bakker Péter, ezzel az a bajom,hogy a "sokoldalú", éppen senkiknek sem kellő vonagábor már ide is bepetézné magát.Aztán jönne a többi fideszcsalódott. Mnt pl. a teljes ellenzéket egyedül szétromboló márkizajjjj..
Eladott Ország
Erről eszembe jutott Kádár János kétmondatos vallomása a sírkövén: »Ott voltam, ahol lennem kellett. Azt tettem, amit tennem kellett.«
Remélem Magyar Péternek sikerrül tartalommal is megtölteni. Azt ne felejtsük el, hogy a fidesz nevű bűnszervezetet (maffiaállamot) csak összefogással lehet megbuktatni, egyedül nem fog menni!
Eladott Ország
@Qqberci: ma, 12:31 ♦ „Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója azt az utasítást adta, hogy a Carmina Buranat innentől kettévágva, fél órás szünettel játsszák, ezzel növelve a büfé bevételét.” Nagyon jó ötlet, szerintem a szünetben lépjen fel Tóth Gabi és a Száztagú Cigányzenekar is! Vagy a szünetben lehetne a folyosókon kirakodóvásár is. Népi köcsögök stb... Hagy költse a pénz ott a NER elitje. Tóth Gabi és Ákos kazetta is kapható! Ugyanitt akciós kazettás magnó/walkman is kapható! Lehetne csak büfé esteket tartani akciós fröccsel meg zsíroskenyérrel. Közben magnóról mehet a kárminaburána. Természetesen lila hagymával. Mészöly fekázása óta csakis zölddel. Szerintem lehetne a nézőtérrel egy legtérben a büfé. vagy azt is lehetne h elöadas közben hozzak az arusok a nezöterre a popcornt meg a csapolt borsodit.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Ne aggódj Gyagyás!
A Soros szervezetek megbízásából Somogyi Zoltán (az USA külügyminisztérium és Szaros Gyurka pénzéből) már keményen dolgozik az USA geopolitikai érdekeit maximálisan figyelembevevő tartalmon, amellyel Magyar Péternek meg kell töltenie az ostoba lózungjait.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Agyament vagy... rád is igaz, hogy ha csöndben maradtál volna bölcs maradhattál volna!
Találós kérdés: egységes nemzet az erős nemzet vagy a megosztott?
Nem nehéz a feladat, csak nem a mantra az igaz válasz.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 12:31 ☻ "Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 34 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott, mert úgy hitte, mert elhitették vele, hogy ezek után a szocialista tábor „legvidámabb barakkja” státuszból, pár év alatt lekörözik a szomszédos Ausztriát. ’89 előtt azt mondták szocializmus van egypártrendszer volt az MSZMP akik a képen vannak mind tagjai voltak,’89 után szétoszlottak de az elv amit az MSZMP- ben tanultak az megmaradt a mai napig, kopaszd meg a verebet fázni fog és melléd bújik. Ebben a furcsa országban fontosabb volt a döntéshozók számára, hogy átkereszteljék az utcákat, mint az, hogy felelősségre vonják azokat, akik cselekedeteikkel embereket, családokat tettek tönkre, akik rossz döntéseikkel eladósították ezt a kis országot. Ebben az elmúlt 34 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították! Ebben az országban, az a bűnös, aki az utcán él, és az a hazafi, aki az utcára tette! Ebben az országban évente több ezer ember kerül az utcára, mert szegény, viszont belőlük nagyon jól megélnek azok, akik utcára rakták őket! Ebben az országban Jézusra és tanításaira hivatkoznak, miközben naponta köpik szembe a hivatkozók Jézus tanításait! Ebben az országban a legmagasabbak az adóterhek, és a legalacsonyabbak a bérek azon a közösségen belül, amihez tartozik (még) ez az ország! Ebben az országban az a hazafi, aki adót csal, aki ellopja mások jövőjét, álmait és az a hazaáruló, aki ezt számon kéri! Ebben az országban, már nincsenek hiteles politikusok és döntéshozók,már csak ők vannak,akik a nép zsírjából jól élnek és mi,a nép, a kifosztottak!"
Eladott Ország
ma, 14:36 • link pótolva: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/365763149_1066497604734430_4493482349819684367_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=HU08H9X0thQAX_7CGFV&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfD46HZ3GmxoWhN5UimXNPc9iUTwZ9AEySHBha2EGnyUDQ&oe=65EC78F8
"Azt hazudták, hogy itt demokrácia épül, meg piacgazdaság, meg szólás és sajtószabadság. Amikor pedig élni akartál a demokratikus jogaiddal, téged kiáltottak ki vagy fasisztának, vagy kommunistának, te lettél hazaáruló, ők pedig hazafiak.
Amikor láttad, hogy itt nem piacgazdaság épül, hanem rablógazdaság és ezért szólni akartál, elvették a sajtó és a szólásszabadságodat is! Törvényeket hoztak, mégpedig olyanokat, hogy csak te lehetsz a vesztes. Átírták a múltadat, tönkretették a jelenedet és elvették a jövődet! Ott tart ez a kis ország, hogy állampolgárainak jó része már nem akar ebben az országban élni, sőt, jó része már el is ment! Nincs jogod a valódi sztrájkhoz, nincs se érdekvédelmed, se érdek képviseleted, nincs jogbiztonságod, hiszen akár visszamenőleges hatályú törvényeket is hoznak, hogy eltiporjanak és tönkre tegyenek …és ez a nép, amelyiktől már elvettek szinte mindent, és rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben, még mindig nem emelte fel a fejét, még mindig nem emelte fel az öklét, hogy elég volt!"
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 14:27 ☻ Úgy látom nem sok ragadt rád az orbánjúgerndi foxi-maxi MCC doktorandusz képzőn a "gyagyás" szón kívül, te fideszes, idióta, elmebeteg, ruszkibérenc hulladék!
Ezt itt hagyom az egybites fidesz-nyaloncoknak...
twitter.com/i/status/1751710149842972784
Őrnagy
@Dr. Proktor Gyagyás: Attól, hogy a Magyar Péter Szaros Gyurka pénzén és a Sorosbérköcsög libkány csürhe iránymutatása szerint Somogyi Zoltán szervezésében beleszar a saját tányérjéba nem lesz se egységesebb, se erősebb a magyar nemzet!

De megértem, hogy ezt egy hozzád hasonló hungarofób agyhúgyköves Sorosbérköcsög libkány seggfej úgyse képes felfogni!
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: = Agyhúgyköves elmeroggyagyant.
Pusztai
"Somogyi Zoltán: Magyar Péter ismert politikai szereplő lett, és nem is csinálja ügyetlenül
Az elemző szerint Magyar Péter jól ráérzett arra, hogy a választók a kormánnyal és az ellenzékkel is elégedetlenek. Most el kell mondania, hova szeretné ő vinni ezt az országot.
És nagy kérdés, Varga Judit hol áll ebben a történetben."
..
www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/somogyi-zoltan-magyar-peter-ismert-politikai-szereplo-lett-es-nem-is-csinalja-ugyetlenul/?utm_source=vizszintes&utm_medium=web

"Amikor Magyar Péter az első Facebook-bejegyzésével feltűnt a nyilvánosságban, nem volt több, mint egy érdekesség. Azóta azonban a Partizánban készült interjúját kétmilliószor nézték meg, és a Telexes beszélegtésének a nézettsége is átlépte az egymilliót.

Mára több mint 100 ezren követik a Facebookon, március 15-én pedig saját nagygyűlést hirdetett az Andrássy útra."

Kevés elemző aki szokott újakat és értelmeseket mondani: Somogyi 1 a kevesek közül.
Kb ezt látom én is, első postja után írtam: lehet feleségével kibékült két gyerekük van, rájött a fidesz baszta szét az életét, rendbe teszik ehhez tengós Jucus is kell, és a borítanak bármi lehet.

Szóval nem értem miért a sokkk fröcsögés mindenfelé MP ellen.
Az álellenzék 1 értelemes lépést nem tett 14 év alatt akkor hova a nagy sietség: virítson!
Ja pardon Fletó bájgli receptjét megcsinálva háááát...???
csak úgy....
@Őrnagy: a megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy benned a legtöbb vér az alkoholista,bunkó cigány öseidtöl származik, akik sosem tanultak meg disztingválni és kultúráltan viselkedni !
Pusztai
@Pusztai: Ez így jó, erősen összecseng amit sokkk éve írok:
..
"van egy általános választói elégedetlenség, ami azt jelenti, hogy rosszul mennek a dolgok.
Nem jól kormányoz a kormány, az ellenzék meg impotens.
Ez így együtt az élmény."

Ha én 1x ezt elmesélem a klubban!!
Pusztai
"Az igazán nagy dilemma, hogy Varga Judittól függetlenül tolja ezt az egészet Magyar vagy Varga Judit támogatásával? "
Mi van az egész mögött a hátterében?
Magyar Péter a legelején viszonylag ellenségesen kommunikált Varga Judit irányába. De utána a nagy interjúban, amit a Partizánnak adott, gyönyörűen beszélt a volt feleségéről.
Nagyon szép mondatok hangzottak el, a politikától függetlenül azt lehet mondani, hogy gyönyörűen beszélt.

De hát igazából a nagy kérdés az, hogy mi a helyzete Vargának ebben az egész szituációban, mert ha valaki tényleg sokat tudhat, az ő."

Szóval még 1x: Somogyi Z cikke, szinte azt mondja amit 2 héttel előtte én csak ő profin.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/somogyi-zoltan-magyar-peter-ismert-politikai-szereplo-lett-es-nem-is-csinalja-ugyetlenul/
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Világosan látszik, hogy egy agyhúgyköves elmeroggyant vagy!
csak úgy....
@Őrnagy: a megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy benned a legtöbb vér az alkoholista,bunkó cigány öseidtöl származik, akik sosem tanultak meg disztingválni és kultúráltan viselkedni !
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: A megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy egy erősen agyhúgyköves elmeroggyant vagy, és erősen buzi is, de nagyon vugyázz magadra, ne közelíts hozzám, mert ha egy buzi rám veti magát, az csúnyán megjárja!
Pusztai
@Eladott Ország: ketten vagytok a neten ahol bolyongok és a legjobb képek vannak tőletek.

Másik 444 és HVG-n van: Cookie Monster,
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Látom te is buzi vagy agyhúgyköves elmeroggyant gyagyás. Így a @csak húgy Gyagyás...:-nak irtak rád is vonatkoznak!
csak úgy....
@Őrnagy: a megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy benned a legtöbb vér az alkoholista,bunkó cigány öseidtöl származik, akik sosem tanultak meg disztingválni és kultúráltan viselkedni !
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Most mondtam gyagyás, hogy ne strapáld magad, buziknak nincs haverfelvétel!
KisTehen
@human: vele semmi ... a libsikkel van a gond, akiknek van a volt ner-esekhez gyomruk

HAHAHA
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: ezzel csak 1 baj van ... ti újra a népet emlegetitek :)
Aki Én
@Őrnagy: néha olvasd vissza magad, és láthatod, hogy totál elmebeteg vagy. Egy szánalmas, buta lúzer, akit felfalt a propaganda. Egy rossz bolsi féreg vagy a legaljából!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: = Agyhúgyköves buzi elmeroggyant.
Eladott Ország
@Őrnagy: A csútiredva úgy fogja végzi mint a "Kárpátok Géniusza", addig jártatjátok a szaros pofátokat!
csak úgy....
@Őrnagy: a megnyilvánulásaidból világosan látszik, hogy benned a legtöbb vér az alkoholista,bunkó cigány öseidtöl származik, akik sosem tanultak meg disztingválni és kultúráltan viselkedni !
csak úgy....
A Birodalom visszavág: Nincs kegyelem a tényeknek; Az ellenzék bosszúja: Nem meglepő, nem mulatságos
www.youtube.com/watch?v=1B0oAOQ9fDw
G.Freeman
@Őrnagy: Bagoly mondja verébnek... Nem vagy más csak csak egy alusisakos bohóc. De annak is inkább szánalmas mintsem nevetséges.
NKF
Minden nyikhaj a magyar emberekért akar dolgozni!
Ez Magyar f@sz eddig mit csinált?
Eladott Ország
Amikor bizalmas helyzetben lefotózták, az nem korábban volt, még a Schadl ügy idején? Majd a felvétel eltűnt. Na végre kiderült, hogy politikai hozzáállása semmit sem változott. Varga Jucus csak a NER-t választotta a volt férje helyett. Így közelről figyelik meg, nehogy elkotyogjon valamit. „Van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. Munka nélkül voltam, amikor felkértek rá.”
KisTehen
ez is csak egy hülye, aki itthon maradt
Eladott Ország
ma, 09:55 ♦ bocs , "Hoppá! Varga Judit összejött az ÁSZ elnökével?" cikkhez szántam.
LászlKovács
Lehet, hogy az egyik kocsikázott, a másik szekerezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.