A Telex tesztelte az Operaház büféjét, ami az elmúlt napokban került be a hírekbe, mivel az intézmény főigazgatója, Ókovács Szilveszter arra adott utasítást, hogy a Carmina Burana öt éve futó produkciójába mostantól egy félórás szünetet iktassanak be, mégpedig azért, hogy a büfé bevételeiből is az Operaház forrásait növeljék.

Újabb botrány az Operában – Most egy idős nő miatt állt a bál!

Fotó: Pixabay

A háromfelvonásos darab (Csajkovszkij Pikk dáma) közben három alkalommal is letesztelték az épület jelenleg legtöbb figyelmet kapó részét, a büfét.

A tesztelő leírta, hogy egy 0,33-as ásványvízért 1300 forintot kértek, egy szendvicsért és egy pohár Sauska borért pedig 4000 forintot fizetett.

A Magyar Állami Operaház büféjét jelenleg az Operaház üzemelteti, miután a Zsidai Csoporttal a tavalyi felújítás után szerződést bontott az intézmény.

Zsidaiék 2015 óta vitték az Operaház büféit, majd miután a 2030-ig szóló, közbeszerzésen elnyert szerződést Ókovácsék felbontották, a cég perre vitte az ügyet, és most 100 milliós tartozást követelnek.

Az előadás közben történt egyébként egy váratlan intermezzo is: az első felvonás közepén, éppen egy lírai női ária kezdetén egy nézőnek éles hangon megszólalt a telefonja.

Ezek után a karmester leintette a zenekart, az énekesek is megálltak, és az egész Operaház arra várt, hogy az idős hölgy megtalálja végre a megfelelő gombot a mobilján.

„Ez a közel fél perc bármilyen kényszer-büfészünetnél kínosabb volt.”

- áll a Telex cikkében.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
gratula a derék matyar médiának, aki ezzel a vén-hülye picsa story-val igyekszik tompitani Ókovács disznóságát!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@balos: Tévedsz, baromarc! Én most is embernek tartom magam.
Tudod, te műveletlen állat, ha évente legalább egyszer ellátogatnál színházba, tudnád, hogy minden előadás előtt van figyelmeztetés - több nyelven is -, hogy a kedves nézők kapcsolják ki a telefonjaikat.
Az én anyám nem olyan tapló, hogy tönkre tegyen rengeteg ember munkáját és szórakozását..pláne, ha külön figyelmeztetnek.
A te hitvány anyádról is beszéljünk, csicska?!
balos
@Sakk Matt: Szerencséd van,hogy még él a tapló kurva anyád aki a zsidóktól ellopott vagyonon ül!
Sakk Matt
@balos: Nem vagy vitaképes galambbal nem sakkozom.
Akkor ugass be, ha megszólítottalak!

Véded a vén hülye picsát, aki tönkretette a stáb és a közönség estéjét. Úgy véded ellenem, hogy hozzád sem szóltam.
Egy takarásban megcsörrenő telefonért meg a legnagyobb színészeket is minimum figyelmeztetik, mert ez tahóság!
Ez a vén hülye picsa pedig semmilyen következménnyel nem kell számoljon..ez a maximum, hogy ismeretlenül vén hülye picsának nevezzük (olvass vissza, nem csak én :P )
Olyan ostoba senkiházi vagy, mint az a fidesznyik, aki azonnal támad, ha bántják a dagit!
Nem sül le a nácizó pofádról a bőr, te szutyok?!
#rohadjmeg
Pusztai
@Sakk Matt: egyébként nem értem, huszonéve van olyan technika, ilyen közösségi helyeken bekapcsolják és egy kisebb területen nem műxenek a telefonok.
Operának nincs rá pénze?
Sakk Matt
@Pusztai: A színházak nem ilyen helyek, ahol korlátozható az elérés. Egy orvost pl el kell tudni érni mondjuk a rezgő telefonjaval vagy okosórájával.
Meg aztán, aki ennyire tuskó, mint ez a vén hülye picsa, az képes játszani is a telefonján, hiába figyelmeztetik az előadás előtt.
simmering73
Egy zsák krumpliért felhívatta magát a néni. Így már nem is olyan vészes ókovács mocskossága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.