Az államtitkár szerint Magyarország NATO-tagságban „keresve sem lehet hibát találni”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A hazug, adócsaló, tolvaj gyorsan megtalálja a másikban az azonosságot.
izéke
nem keresve meg pláne nem lehetne hibát találni :)))) kapásból ott van a svédek és a finnek csatlakozásának szándékos késleltetése,putyinpártiság,a kínapártiság,stb...a magyarok kivívták a nem megbízható ország címet...
simmering73
A fellengzős beszámoló ellenére annyi történt, hogy Orbán Viktor és az ő legifjabb gyermeke közpénzből elugrott meglátogatni egy amerikai embert. Aki a világon semmi jelentőséggel nem bír jelen állás szerint, nem ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és nincs is arra semmi garancia, hogy az lesz. Orbán a mi pénzünkért nekünk játszik most is, közben megállás nélkül hazudik. Ha békét akar, nem Trumphoz megy tárgyalni a semmiről, hanem Putyinhoz és Zelenszkijhez ment volna. Ha a magyar-amerikai kapcsolatok javítása lett volna a cél, akkor sem Trump az illetékes ebben, hanem Joe Biden. Úgy hangzik ez az egész – pártpropaganda által tálalt – történet, mintha két vállalkozó egyeztetett volna arról, hogy a kizárólagos tulajdonukban lévő cégek miként tudnak együttműködni a nyereség optimalizálása érdekében. Ez legalább igaz.
kolozsvaros.com/rovidek/a-bolygo-kapitanyai/
kereső
"Értékazonosség"= ezek szerint érték!! orbán szemében a nők megerőszakolása, az adócsalás, a választási eredmányek el nem ismerése. Persze ezek is "értékek"- olyan erkölcs és jellem nélküli értékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.