A Fidesz-KDNP Farkas Örsöt jelölte a képviselői helyre, aki a 2022-es országgyűlési választásokon a lista 162. helyén állt.

A Nemzeti Választási Bizottság egyhangúlag, 13 igen szavazattal döntött arról, hogy ki tölti be a Varga Judit lemondása után megüresedett országgyűlési képviselői mandátumot. Varga Judit országgyűlési képviselő, volt igazságügyi miniszter, leendő EP-listavezető február 10-én, a bicskei pedofilügyben elítélt K. Endrének adott köztársasági elnöki kegyelem nyilvánosságra kerülését követő közfelháborodás után – Novák Katalinnal párhuzamosan – jelentette be lemondását.

Végre! Megtalálták Varga Judit utódát

A Nemzeti Választási Bizottság döntött arról, hogy ki tölti be a Varga Judit lemondása után megüresedett országgyűlési képviselői helyet    Fotó: MTI

A Nemzeti Választási Bizottság március 12-i ülésén született döntés a Varga Judit lemondása után megüresedett mandátum kiadásáról. A Fidesz-KDNP Farkas Örsöt jelölte a képviselői helyre, aki a 2022-es országgyűlési választásokon a lista 162. helyén állt – tudta meg az Index.

Farkas Örs a Miniszterelnöki Kabinetirodánál a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő helyettes államtitkár. A kormány oldalán elérhető életrajza szerint dolgozott többek között a MÁV Vagyonkezelő Zrt.-nél bérbeadási igazgatóként, az MFB Ingatlanfejlesztő Zrt.-nél ingatlanhasznosítási igazgatóként, valamint a Józsefvárosi Gazdálkodási Központnál vagyongazdálkodási igazgatóként. A Miniszterelnöki Kabinetirodánál tevékenykedett a kormányzati tájékoztatásért felelős miniszteri biztosként 2020 és 2022 között, azóta pedig helyettes államtitkár.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Lezbi nem lehet... Akkor buzgár?...
lusta
@Qqberci: Nagy választék nincs. Ez már egy ilyen csapat. Vagy, vagy. Harmadik lehetőség nincs.
jáger laszló
Ez ám a karrier!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
SÍva
Már megijedtem! Azt hittem a mindent is tudó Pintér Sanya lesz ez is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.