A külügyminiszter nem érti mi olyan érdekes abban, hogy 264 millió forintért béreltek neki luxusrepülőt. Szerinte ez csak egy munkaeszköz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
" Felmerült az az értesülés is, miszerint 264 millió forintba került három Szijjártó-utazás, amit egy holland magángéppel tett meg. A miniszter azt mondta, „ez technikai kérdés”, neki megmondják, hol legyen, mire szálljon, aztán repül általában.

„Nem kergettek gyerekkoromban az asztal körül, hogy üljek fel egy magángépre”

– tette hozzá. Ez munkaeszköz, ráadásul még kihúzni sem tudja magát a fedélzeten, „biciklivel nem tudom megjárni New Yorkot” – érzékeltette nehéz helyzetét. Szijjártó azt sem érti, miért került több millió forintba az étkeztetése a kairói útja során a fedélzeten. "
akkor mindenkinek járjon egy luxusrepüllő a munkába járáshoz... ja,hogy itt csak nektek jár minden? jól van ez így,magasról lehet nagyot esni,mondta az orosz oligarcha,mikor " kiugrott " egy toronyház ablakán :)))
izéke
szegényt kényszerítik a luxusgéppel való utazásra,meg a százmilliók elverésére,miért is őrzi 52 tekes majom ezt a tetvet?
Aki Én
Hogy miért?

,,Puritán plebejuskormányzásra van szükség, mondta Szijjártó, majd miniszterként elment luxusjachtozni"

,,„Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is”
– az Inforádió akkori tudósítása szerint ez volt a véleménye Szijjártó Péter külügyminiszternek a „limuzinszocialista” „luxuskormányról” még 2006 márciusában"

,,SZIJJÁRTÓ EGY PÁR VIRSLIT ESZIK, ÍGY TILTAKOZVA AZ ELLEN, HOGY A BALOLDALI KORMÁNY FEJENKÉNT 7340 FORINTOT KÖLTÖTT EGY SZÁZFŐS EBÉDRE SÖJTÖRÖN!"
,,AZ EGÉSZ FIDESZ-KORMÁNY OLYAN LUXUSBAN ÉL SZIJJÁRTÓVAL EGYÜTT, HOGY A VIRSLIZŐS KÉPET JOBBNAK LÁTTÁK ELTÜNTETNI.'
csak úgy....
pötyi, ti több kárt okoztok mint hasznot hoztok! ez faszán látszik is magyarországon...
kereső
De menetrend szerinti járattal igen pjotr. Anno hogy óbégattál , te személy szerint, amikor gyurcsány egyetlen alkalommal bérelt géppel ment egy Spanyolországban tartott találkozóra. Te már nem a Földet kerülöd meg hatszor, hanem reggelizni is rendőrségi helikopterrel jársz haza reggelizni. Van a pofádon vastag bőr. Nem kérte még a NASA, hogy azzal boritsák úrhajóik külső köpenyét, mert még azt is kibirná ? Megáll az eszem, és ezt a dögevőt követik 410 ezren, és imádják B+.
simmering73
Kedves adófizetők, a hír még mindig hihetetlen, viszont súlyos és aktuális: 264 millió forintba került az adófizetőknek Szijjártó Péter három tavalyi luxusrepülős útja. Mint ahogy az is kiderült, hogy mekkora összegeket költenek a honvédségi repülőgépen utazó delegációk internetre, ételre, italra. Elképesztő összegeket. A repülő darumadár, a luxus szerkókban virító jobbszélső, a mi aranyszárnyú Ikaruszunk, a kerozinégetésben lassan Guinness-rekordokat döntögető közszolgánk kedd este befáradt az ATV stúdiójába vihogva öblögetni egyet a Szöllősi Györgyi által vezetett Egyenes beszéd című műsorba. Azt azért szögezzük le, hogy ha Péter miniszter mondjuk egy Baló György kaliberű riporterrel ült volna le interjút adni, nyugodjon békében, szerintem gyöngyözött volna a magasra nyírt homloka, az kurva élet. Mert akkor – hogy plasztikusan és sarkosan fogalmazzak – gyilokpornót láthatott volna a nagyérdemű, nem pedig egy soft szexet megszégyenítő, kérdezz, mert úgysem válaszolok semmire szintű talkshow-t.
kolozsvaros.com/2024/03/14/az-nem-valasz-hogy-rossz-helyre-konyveltetek-a-szalamit-es-a-paradicsomot/
Horizont
"Te közpénzégető, hatalmas arcú, diplomácia szégyene, te! Te, aki behívatod az USA nagykövetét és számonkéred, mert szarul esik hallani az igazságot. Hogy egy korrupt diktatúrát építesz a főnököddel együtt. Helyesbítek: ti nem mit építitek, hanem már megépítettétek, most éppen berendezitek és csinosítgatjátok magatoknak. Igen, ezt is a mi pénzünkön. Valóban ez már kész van, erről kár már pofázni."
balos
Ez a besúgók ivadéka,megmutatta,hogy a bányászbéka segge neki nem akadály!Már már látó távolság alatt szemléli a seggét!Azért remélem,hogy a családja örül,hogy mi lett a fattyújukból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.