Varga Judit volt férje szerint Gulyás Gergely is vele mehetne az ügyészségre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LászlKovács
Reméljük mi is megtudjuk! Egyenlőre csak sejtjük, hogy a szemétkupac tetején vannak a nagy darabok!!
RonaGyuri
Nem, nem csak vak-tyúk

vannak erős fenntartásaim az Magyar-jelenséggel kapcsolatban, de ez nagyon ott van

A dolognak igen komoly pikantériát ad, hogy és ahogy a derék index.hu számol be róla. A „Magyar Péter: Tudom, ki áll a Schadl–Völner-ügy mögött” című beszámolójuk annak olbasata, hogy szerdán este Magyar Péter, Varga Judit volt férje interjút adott az ATV Egyenes beszéd című műsorában, ahol Szöllősi Györgyi műsorvezetővel beszélgetett!
A hangzatos címről; persze csak belengetés, bár … Azt mondta, hogy: „Tudom, ki áll a Schadl–Völner-ügy mögött, de nem itt fogom elmondani.”. Ráadásul abban contextusban, ahol Polt szerepéről beszélt: „nem végezhették az ügyészek rendesen a munkájukat, s azt Polt Pétertől kell(ene) megkérdezni, hogy ez miért alakult így.”. majd „Nem szeretek elszámoltatásról beszélni, de ha nem Polt lenne a főügyész, akkor nem szükséges elszámoltatni, mert az ügyészség maga végezné a dolgát”
A cikknek azonban a legfontosabb része az a műsorvezető és alanya összekoccanása. A szokásos köszöngetés sikeredett pikánsra, mikor:
a vendég; „Magyart kapásból ’lefideszpropagandázta’ az ATV-t köszönetnyilvánításában, hogy meghívták, mert a többi propaganda-média (véleménye szerint az Index is) ilyet nem tett.”
amire a műsorvezető; „visszautasította a vádat, és megvédte önmagát, valamint kollégáit, miszerint nekik senki nem mondja meg, hogy milyen műsort csináljanak és mit kérdezzenek a vendégektől.”!
izéke
mindenki tudja,hogy kik álltak,állnak anda és völner mögött,tóni,barbara,ádám...
RonaGyuri
@LászlKovács: természetesen tudjuk, de nem ez a legfontosabb (hasonlóan a valamiért nagyobbra nőtt kegyelmi-balhé), hanem az, hogy egyre többeknek sejlik fel, hogy Orbániában a bagázs úgy véli bármit megtehet! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.