További 180 nappal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Kevés!
Meg egyébként is különleges hadművelet folyik, dagi!
LászlKovács
Most háborús vészhelyzet van, vagy csak katonai művelet zajlik Döbrögi??!!
Sakk Matt
Kevés!
Meg egyébként is különleges hadművelet folyik, dagi!
rücsü41
Felmerül a kérdés, hogy érdemes-e még ezek után országgyűlési választásokat rendezni?Ha mégis megteszik ezt hogy rendeznek választásokat, akkor ugye azt nem azért teszik hogy legyen jogcím a képviselő uraknak kifizetni az képviselői tisztelet díjat?Mert ugye az országos ügyeket ilyenkor a kormányfő intézi, a törvényhozás szünetel , helyette a doktorminiszterelnökúr rendeletekkel kormányozza , egyedüli felelősséggel az országot , ahogy mondta Orbán Viktor az első vészhelyzet bevezetése idején. Ám amikor baj volt ő még soha semmiért nem volt felelős.Nem érdekes ez a dolog?
Ezodabasz
0rbán rezsim háborúja a saját népe ellen...Ez már tényleg valódi vészhelyzet! Így megosztani ezt a picsányi országot és közben pofátlanul kirabolni/kizsákmányolni mindenkit? Elmentek már a falig a fideSS maffiózók!
Meddig bírja még és tűri ezt a Magyar nép?
csak úgy....
mikor jutnak el végre a szavazó joggal rendelkezö magyarok addíg,hogy ne a "vezetö politikusaik" rakják föl öket egy lapra, inkább ök öket ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.