Március 14-e, a Pí nap, vagyis a matematika világnapja alkalmából sokan feltehetik a kérdést: minek kell a logaritmus, meg a szinusz, meg a box plot diagram? Ha szétnézünk a minket körülvevő világban, megállapíthatjuk, hogy semmi sem létezhetne matek nélkül. A kávéfőző, a telefon, az autó, a...

Forrás: koloknet.hu
Feltöltő: nagyildiko1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@KisTehen: Ebből is látszik, hogy neked nincs rá szükséged, teljesen felesleges, mivel eddig sem sikerült bármilyen tudást magadra szedjél. Na meg a cikket sem bírtad elolvasni, mert akkor legalább annyit megtudhattál volna, mi az értelme és a haszna a matektudásnak. Téged csak az érdekel, hogy poénnak gondolt megjegyzéseket írjál a témákhoz, vagy a kommentelőkhöz, pedig humornak a szikrája sincs a megszólalásaidban, viszont az értelem sem sugárzik belőled.

Nem vitatkozni akarok veled, mert arra abszolút képtelen vagy, csak felhívni a figyelmedet arra, hogy mennyire feleslegesen töltöd itt az idődet, pedig sok hasznosabb dolgot is művelhetnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.