A jelenlegi polgármester és a Fidesz-KDNP választási együttműködése kútba esett.

Borbély Lénárdot még korábban kizárták a csepeli Fidesz szervezetből és a pártból is, noha polgármesterré még a Fidesz jelöltjeként választották meg. Március 11-én a csepeli Fidesz-KDNP együttműködési megállapodást javasolt Borbélynak a közelgő önkormányzati választás kapcsán, melyen a polgármester újra indulni kíván, ezúttal független jelöltként. Mára biztos lett, hogy nem melegíti fel a két fél a korábbi kapcsolatát. 

„Borbély Lénárd polgármester és a dollárbaloldal már nemcsak a Soros-médiában fonódik össze, hanem Csepel megszállásában, kifosztásában, a közpénzek szisztematikus lenyúlásában is” – áll a Fidesz csepeli szervezetének mai közleményében.

A pártszervezet úgy fogalmazott: Csepelen

"végleg és nyilvánosan is létrejött a Borbély-Gyurcsány tengely".

Balhorog Németh Szilárdnak! A Fideszből kizárt Borbély Lénárd polgármester inkább az ellenzékkel szövetkezik

Mikor még szent volt a béke. A képen Borbély Lénárd és alpolgármestere, Ábel Attila (balról az első és a harmadik személy) – mindkettejüket kizárták a csepeli Fideszből. Fotó: Csepel.info

Mint írták: a csepeli Fidesz-KDNP "a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében március 11-én méltányos, előnyös és vállalható önkormányzati választási megállapodást javasolt" Borbély Lénárdnak.

"A feléje nyújtott békejobbot Borbély Lénárd félrelökte, és sportszerűtlen módon egy övön aluli, sunyi balhoroggal viszonozta"

- tették hozzá.

A csepeli Fidesz szerint Dukán András, a Momentum és a DK polgármesterjelöltje "örömmel adta hírül" a közösségi oldalán, hogy sikerült Borbély Lénárddal "üzletet kötnie". Ez a helyi Fidesz szerint azt jelenti, hogy "Borbély és Dukán ma már nyílt koalícióban vágnak neki az önkormányzati választásnak".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Örvendetes. Hagyni kell belülről bomlani a fideszt. Elég rohadt ahhoz, hogy mihamarabb szétmáljon.
Billibácsi
Remélem még párat bevisznek ennek az undormány, kerek fejű "birkózózseninek"!
jáger laszló
Hát ez 1 svédcsavar volt a birkózónknak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.