Nem oda Buda, és ha jól látom az esélyeket, akkor nem oda Pest sem – mondta Orbán Viktor két évvel ezelőtt egy budapesti március 15-én. Aztán lett ami lett: Buda például odalett (mármint Orbán nézőpontjából), igaz, a pesti – fideszes szóhasználattal – panelproletár-negyedekben meglepően jól szerepelt a NER. Vagy az ellenzék szerepelt meglepően rosszul; ez ma már mindegy. A lényeg, hogy az utóbbi esztendők koreográfiája szerint a kormányfő csak akkor ünnepli 48-at a fővárosban, ha helyzet van. Márpedig most van, még ha nagyon más is, mint 2022 márciusában.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kér, nagyon nagy kár ezért az egyébként remek írásért

nepszava.hu: „Oda Buda”

A neves publicista írásban minden megvan ahhoz, hogy jó legyen és az is. De sajnos az utolsó gondolata nagyon nagy tévedés.
„A mutatvány akár sikerülhet is; láttunk már tőle csodákat: az az alternatív világ, amit felépített, leginkább a hitre támaszkodhat. Vagy inkább támaszkodhatott mostanáig - éppen emiatt kellene most valami hatalmasat varázsolnia. ” –írja. Ezzel reagálva arra, hogy: „Orbán gondban van: nem csak érzi, hogy ezúttal Buda is, Pest is oda lehet, hanem bizonyára látja is. Alighanem szívesen visszaforgatná az idő kerekét február elejéig, de ekkora hatalma még neki sincs. Így hát – jobb híján – legalább úgy kell tennie, mintha hinne benne, hogy nem ment még el a hajó.”!
Nos ami a mutatványt illeti az ha összejön, akkor az egyértelműen az un. ellenzék töketlensége és az általa „szabad média”-nak nevezett szegmens felsőbbrendűsége lehet az oka!
Úgy tűnik mostanság a szerki ördöge mókás! A cikk végén a derék, szépemlékű Horn Gabóczát reklámozzák! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.