A rendőrség hivatalból nyomozást indított a Házon Kívül rejtett kamerás felvételeit követően, amiből kiderült, K. Endre, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese vallomása megváltoztatására akarta rávenni a helyi gyermekbántalmazás egyik áldozatát.

A rendőrség még nem hallgatta ki gyanúsítottként K. Endrét, akiről a Házon Kívül leleplező riportjából kiderült, hogy vallomása megváltoztatására próbálta rávenni a bicskei gyermekbántalmazás egyik áldozatát – írta meg a Népszava.A rendőrség még nem hallgatta ki gyanúsítottként K. Endrét – Mire várnak?

A lap érdeklődésére küldött válaszában a BRFK közölte, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információt nem tudnak adni. Így azt sem tudni, hogy milyen bűncselekmény gyanúja miatt zajlik a felderítés.

A Házon Kívül március elején készített rejtett kamerás felvételeket arról, ahogy a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese találkozott az áldozattal.

A Híradó szombaton arról számolt be, hogy az elnöki kegyelemmel szabadult K. Endre az ítélet után is megkereste az egyik áldozatot, hogy adja írásba, hogy ő ártatlan - írja az RTL.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szolgálnak és védenek...
De nem az áldozatokat, hanem a jelek szerint a pedofil ügyet eltussolni szándékozó Kendrét...
Nem tudom, azzal elszámoltak már, hogy 2011-ben (vagy mikor történt?!) hogy nyomoztak, ami alapján futni hagyták a pedofil bicskei igazgatót?
Miféle nyomozás egy ilyen?
Kit szolgálnak ezek az adóforintjainkból eltartott emberek és kit védenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.