Ismét drágulnak az üzemanyagok. Szerdán ismét áremelés jön a benzinkutakon: a gázolajért bruttó 2, míg a benzinért literenként 5 forinttal kell majd többet fizetni. Szerdától a benzin beszerzési ára literenként 5, míg a gázolaj bruttó 2 forinttal emelkedik. A holtankoljak.hu szerint ez az emelés várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd, így az átlagárak a hét közepén az alábbiak szerint alakulhatnak: a 95-ös benzinért 624 forintot, míg a gázolajért 643 forintot kell majd fizetni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagy Marci, nagy hevesen nagy …..-okat ad elő

nos ide egy kifejezés kellene, de az az igazság, hogy lassan milyen marhaság nem jut eszébe

Sok a dolga, még épp hogy be sem fejezte a Spar-olást, újabb kihívásra kell válaszolnia. Pontosabban egy újabb – természetesen saját maga által okozott – kihívásra kell reagálnia.
„Szerdától a benzin beszerzési ára literenként 5, míg a gázolaj bruttó 2 forinttal emelkedik, s ez az emelés várhatóan a kutak áraiban is megjelenik
Ezzel kapcsolatban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter megfenyegette a Magyar Ásványolaj Szövetséget, hogy a kormány be fog avatkozni.
Nagy Márton szerint: „Bár az üzemanyag-drágulás szinte minden szektorban áremelkedést eredményez a kihívást nem az infláció, hanem a növekedéssel kapcsolatban megfogalmazott célok okozzák”!! =)).
A dolognak van egy mókás oldala is a beszámolók szerint „februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal (mesélje maga is) haladták meg az egy évvel korábbiakat, és az üzemanyagár egy hónap alatt 6,7 százalékkal emelkedett.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.