Muki Isten parancsára akarta megölni nővérét, akinek megígérte: ha kijön a börtönből végez vele.

A magyar kriminalisztika történetének egyik legkegyetlenebb gyilkosát, akit 2006-ban, mindössze 14 évesen fogtak el, – miután megerőszakolta, egy fához kikötötte, kirabolta, lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta áldozatát, pénzes Henriettát- ismét elkapták. A férfi most újra bíróság elé állt. K. András, ismertebb nevén Muki, ezúttal emberölés kísérlete miatt került a vádlottak padjára, mivel nemrégiben majdnem megölte saját nővérét.

Pénzes Henrietta gyilkosa ezúttal a nővérét akarta meggyilkolni – reméljük, sosem szabadul többé

Illusztráció: pixabay

Miután Muki letöltötte büntetését, 15 év után, 2021-ben szabadult. Az idő múlásával külsőleg teljesen megváltozott, legalább száz kilót hízott, de belső világa nem változott a rácsok mögött töltött időszak alatt sem. A vád szerint szabadulása után uralkodni kezdett nővére felett, aki egyedüliként fogadta be őt, és többször halálosan is megfenyegette.

A nő rettegett tőle, ezért egy időre el is hagyta saját otthonát. 2022. március 28-án éjjel újra vitatkoztak: ekkor K. András két kézzel torkon ragadta testvérét, majd fojtogatni kezdte. Katalin életét csak annak köszönhette, hogy sikerült védekeznie. Az incidens után Mukit letartóztatták, zárkatársainak is azt állította, bánja, hogy nem sikerült a testvérét megfojtania.

A különös visszaesőként elkövetett emberölés kísérletével vádolt férfit decemberben még személyesen hozták a bíróságra, ám most – biztonsági okokból – a közeli börtön épületéből kapcsolták be videóhíváson. A tárgyalás előtt Katalin elmondta, hogy a történtek óta nem találkozott a testvérével, akitől még mindig tart. Remegő lábbal lépett a mikrofonhoz, de vallomást ezúttal nem kívánt tenni, így az eddigi nyilatkozatait olvasták fel.

Kérdeztem, hogy miért akar megölni. Erre azt mondta, ez Isten parancsa számára. Azt is mondta, jelentsem fel nyugodtan, kibírja azt a 10 évet, de amikor kijön, végez velem

– mondta korábban Katalin.

Forrás: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/penzes-henriett-gyilkossag-muki/rbb18xj?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=blikk-hirkereso&fbclid=IwAR0bQ0VNuKOJNWa3rFFPHjM7cW1gNKUmy8SLOo2udZhUIQL2wh08ci6CQvk#google_vignette

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az ilyet miért nem kötik fel nyilvánosan..?
Aki Én
Egy ilyen miért lehetett már szabadlábon?
Sakk Matt
Ha Isten parancsára, akkor Sulyok nyálazhatja a plajbászt!
izéke
a fradi b közép szeretettel várja,pont illik közéjük

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.