Magyar Péter továbbra sem tudja, milyen ügyben hívták be, de ettől függetlenül kéri, hogy hallgassák meg a Volner-Schadl-ügyben.

Magyar Péter szerda délelőtt megérkezett a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, ahova egy korrupciós ügy kapcsán meghallgatásra behívták

– írta meg a telex.hu. Az épület előtt 50-80 ember állt és azt skandálták: „Hajrá Péter, veled vagyunk” illetve azt, hogy „nem félünk”.

Szerelmével érkezett az ügyészségre Magyar Péter – videó

Fotó: Facebook/Magyar Péter

Varga Judit exférjét az útra elkísérte szerelme is, aki belekarolt Magyarba, majd az épülethez érve elengedték egymást. Magyar röviden beszélt is még mielőtt bement volna az ügyszségre.

Nem kaptam információt arról, hogy milyen ügyben kívánnak meghallgatni tanúként, telefonos beszélgetésünk során csak annyit mondtak, hogy egy korrupciós bűncselekmény miatt

"Csak a reményemet tudom kifejezni, hogy a Polt Péter-féle fideszes ügyészség abban az ügyben kíván meghallgatni, ami az egész országot érdekli és amiről konktétumokat mondtam már. Nevezetesen Völner-Schadl-ügyben. Ha más ügyben, akkor természetesen válaszolok arra. Ha nem a Völnr-Schadl és társai ügyben kívánnak meghallgatni, akkor hivatalosan jegyzőkönyveztetni fogom azt a kérésemet, hogy sürgősen mielőtt hallgasson meg a Központi Nyomozó Főügyészség abban az ügyben is. Amennyiben ez megtörténik, akkor minden rendelkezésemre álló információt át fogok adni az ügyészségnek és a bizonyítékokat is.”

A bevonulásról, illetve a beszédről Magyar Péter Facebook oldalán is folyamatosan beszámol.

Forrás: telex.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szurkolok Magyarnak és Magyarországnak, hogy úgy jöjjön ki az ügyészségről, hogy abba a maffiakormány belebukjon...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@teuton: Te idióta, kisiskolás, kezdő, pancser, amatőr! Ha viszket a segged ne velem akard megvakartatni! Ha pontos információt akarsz, kérdezz mástól!
teuton
@Csibi: 5 szo = 5 forint, mehetsz a kasszahoz!
teuton
@Pegero: De, neked megengedem, hogy megvakard a seggem, meg nyalogathatod is!
Csibi
@teuton: Szövegértelmezési problémáid vannak?
teuton
@Csibi: Agyhugyköved van, ezert a kesedelmes reakcio? 1 het kellett hozza, hogy egyetlen mondatom elolvasd es ertelmezd?? Vagy dolgod volt 1 hetig az utcasarkon?
Csibi
@teuton: Nem érek rá veled foglalkozni büdösbogár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.