Magyar Péter tulajdonképpen bocsánatot kért Dezső Andrástól, aki megszerezte a rendőri jelentést az ő és volt felesége közötti veszekedésről. A politikai pályára lépő férfi a nyomozó ügyészség előtt elnézést kért.

Magyar Péter erről szerdán délután a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt beszélt, miután négy órán keresztül meghallgatták a Völner-Schadl-ügyben – erről a propeller.hu is beszámolt.

Magyar Péter megbánta, amit korábban nyilvánosan mondott

Magyar Péter elnézést kért/Fotó: Facebook/Magyar Péter

Varga Judit exférje Facebook oldalán is látható videóban azt mondta:

„Elnézést kérek, hogy propagandistának neveztek, lehet, hogy túlzás volt.”

Szerinte azonban nem úgy járt el, ahogy egy ilyen „egyértelmű helyzetben eljárhatott volna, tehát hogy megkérdezte volna, hogy ki szivárogtatta ki a rendőrségtől ezt a dokumentumot, megkérdezte volna, hogy állami testőrök miért voltak ott egy családi vita során és állami testőrök milyen jogszabályok alapján akadályoztak meg egy édesapád, hogy odamenjen a gyermekükhöz”.

Magyar szerint ha ezt a három kérdést föltette volna, akkor már sokkal objektívebb anyagot kaphattunk volna.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Magyar Péter elfelejtette hogy a kormányőr nem a családi béke fenntartásáért volt a felelős, hanem azért hogy a kormány egyik tagját még a család egyik tagjától ,a férjtől is megvédje.Neki abban a helyzetben csak az jutott eszébe ,hogy el kell zárni Magyart a család többi tagjától ,,ezzel megvédi az igazságügyi minisztert.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Magyar Péter elfelejtette hogy a kormányőr nem a családi béke fenntartásáért volt a felelős, hanem azért hogy a kormány egyik tagját még a család egyik tagjától ,a férjtől is megvédje.Neki abban a helyzetben csak az jutott eszébe ,hogy el kell zárni Magyart a család többi tagjától ,,ezzel megvédi az igazságügyi minisztert.
KisTehen
@rücsü41: az agresszort el kell zárni a család többi tagjától ... a feleségtől ... mert a gyerekek nem voltak otthon
rücsü41
A cikk címe félrevezető, mert csak azt bánta meg amit a HVG újságírójának mondott, de azt is csak részben!
Pegero
Mosakodjál Peti, mert szarban vagy!
kereső
@rücsü41: Azt az hvg-s ujságirót mondta propagandistának, aki az egyik tényfeltáró ujságiró ma Magyarországon- többek között Ő tárta fel és hozta nyilvánosságra a moszkvai magyar nagykövetség ingatlan ügyeit, ő volt az aki először ir rogán kebelbarátjáról kertész balázsról a 5. kerületi ingatlan ügyek kapcsán. Szóval ez a "propagandista" jelző- nem egy "megbánást" ér, hanem egy bocsánat kérést is.
Pegero
Tele van a tököm az újgazdag, jellemtelen, köpönyegforgató hülye gyerekekkel, akik villognak a hajójukkkal, órájukkal, nőjükkel, mindenükkel.
Ezodabasz
@Pegero: ma, 18:59 Nekem is! Tisztázzuk hogy kikről is van szó, vagy úgysem érteném:)))???
0rbán klán? Matolcsi klán? Mészaros klán? Vagy a száz leggazdagabb magyar listából egy néhány jómadár? Rogán? A kishalak között is van néhány!
Pegero
Azt hiszem egy újabb nagy reménységből lesz egy újabb nagy lufi!
BUMM!
Pegero
@Ezodabasz: @ideoda biszbasz:
Ne játszd itt nekem a hülyét. Tudod nagyon jól kire kell asszociálnod!
lusta
@rücsü41: A propi az új tulajdonosnak egyre inkább megfelel.
Toller Béla
@Pegero: Vágyódsz errefelé, mi ? Speciel, éppen most, nem úgy néz ki, hogy lufi lenne ...de te csak írd ezt, ahogy kell ...
Toller Béla
Hja, de nem az nap híre, hanem egyrészt amit magyarpéter mondott az ügyészeknek, másrészt, ahogyan az ügyészek ez jegyzőkönyvezték és mindjárt ki is adták a blikknek, ki másnak !! Mennyi szemétség ...Hipotetikus, mi meg nem hisszük ...azze, neked nyomoznod kellene, nem templomba járni !
Pegero
@Toller Béla: Leborulok mindenki előtt, aki erkölcsi példaként mutatta föl a széles ellenzéki tömegeknek azt az embert, aki titokban rögzíti a feleségével és a legjobb barátjával készült beszélgetéseket. Ő lenne az új példakép?
Ezodabasz
@Pegero: ma, 19:28 Naaa mondd már lécci hogy kire kell asszociálni! Miért titkolózol ha tudod? Nem akarok hülyén meghalni!:)))
Pegero
@Ezodabasz: @ideodda biszbasz: Sajnálom, de rajtad már én sem tudok segíteni! :-(
Törődj bele, hogy hülyén fogsz meghalni! :-)
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:35 Köszi a jóságodat, de rajtam nem kell segíteni! Magadon tudnál segíteni, ha már így leírtad, hogy:"Tele van a tököm az újgazdag, jellemtelen, köpönyegforgató hülye gyerekekkel, akik villognak a hajójukkkal, órájukkal, nőjükkel, mindenükkel."
Mi a fasznak írtad ezt ide, ha nem vagy hajlandó konkrétumokat tálalni? Kikkel van tele a tököd?
Pegero
@Ezodabasz: @ideoda biszbasz: Dolce Vita (Édes Élet)
Nézegesd, lapozgasd, találsz egy rövid (Tic-Toc) videót is!
mandiner.hu/belfold/2024/03/bemutatjuk-a-magyar-peter-mogott-allo-vallalkozot-pezsgok-jachtok-dolce-vita
Kell ennél tőbb?
Ezodabasz
@Pegero: Ez elég sovány, már bocsi...Jaa hogy csak ezt kell látni? Vagy te csak ezt látod?
Ez egy bolhaszar. Nagyságrendi különbségek vannak a fidesS-es maffiózók és a pitiáner csirketolvajok közt, nem látod? Jactok? Ne humorizálj! Lady MRD, Seagull MRD, Rose d'Or ...
Nekem minden újgazdag, jellemtelen, köpönyegforgató hülye gyerekkel tele van a tököm, akik villognak a hajójukkal, órájukkal, nőjükkel, mindenükkel, függetlenül attól, hogy jobb vagy baloldaliak.
Rajtad nyilván szemellenző van és azt látod amit akarsz. Rajtam nincs...
Pusztai
@Ezodabasz: kiderült, mandiner hazudik.
1 hete ismerik egymást.
Pegero
@Ezodabasz: @ideoda biszbasz: Elegem van belőled, ignoráltalak!
Ezodabasz
@Pegero: Bocsánat mimóza, nem akartalak megbántani:)))...Brühhühü

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.