Balog Zoltán 2024. február 21-én a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány kuratóriumában betöltött tagságáról lemondott.

A kuratóriumban Lánczi András, a Századvég Alapítvány korábbi vezetője volt az elnök, és tagjai között szerepelt Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Martonyi János, a volt Fidesz-külügyminiszter, valamint Balog Zoltán, aki a zsinati lelkészi elnökségéről február 16-án lemondott. Egyre lejjebb csúszik Balog Zoltán – De nem az ereszen

Fotó: Balog Zoltán Facebook oldala

Balog Zoltán korábban elismerte, hogy támogatta, hogy Novák Katalin államfő kegyelmet adjon K. Endrének. Az alapítvány korábban közölte, hogy a kuratóriumi tagok tagsági jogviszonyáról az alapítvány kuratóriuma és felügyelőbizottsága együttesen jogosult dönteni.

Ezzel Szájer József sorsára jutott Novák Katalin tanácsnoka. A kuratórium tagja volt Ő is, aki egy illegális meleg orgiáról menekült Brüsszelben egy ereszcsatornán leereszkedve. A brüsszeli ügyészség akkor azt közölte, hogy a magyar politikus hátizsákjában drogot is találtak.

Forrás: https://mfor.hu/cikkek/makro/balog-zoltan-szajer-jozsef-botrany-reformatus-kuratorium.html?fbclid=IwAR297AUZYx1XFc_GBwyVHiw_wRq7MRE9GHMtwXR9HFhVq79pP_TbAbGRxdw

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ezt az alapítványt nem kellene lassan feloszlatni?
colibri
Nem baj, csússzon még, messze még a gödör alja! Vajon hány fizetős politikai állása van még? Van még miről/honnan lemondania?
Billibácsi
@colibri: A gödör alja lehet esetleg egy sekrestyés állás egy eldugott vidéki faluban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.