A Magyar Állami Operaház vezetése és az intézmény dolgozóit képviselő szakszervezetek elnökei megállapodtak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Zajlik a sztrájk az Operában, zenekar és kórus nélkül adták elő a Hunyadi Lászlót. - Hát maga hová megy? Este Hunyadi László! - A Lidli-be megyek árúfeltöltőnek, ott jobb a fizetés!
twitter.com/janos_hary/status/1771402955486278148/photo/1
Eladott Ország
„Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója azt az utasítást adta, hogy a Carmina Buranat innentől kettévágva, fél órás szünettel játsszák, ezzel növelve a büfé bevételét.” Nagyon jó ötlet, szerintem a szünetben lépjen fel Tóth Gabi és a Száztagú Cigányzenekar is! Vagy a szünetben lehetne a folyosókon kirakodóvásár is. Népi köcsögök stb... Hagy költse a pénz ott a NER elitje. Tóth Gabi és Ákos kazetta is kapható! Ugyanitt akciós kazettás magnó/walkman is kapható! Lehetne csak büfé esteket tartani akciós fröccsel meg zsíroskenyérrel. Közben magnóról mehet a kárminaburána. Természetesen lila hagymával, de Mészöly fekázása óta csakis zölddel. Szerintem lehetne a nézőtérrel egy légtérben a büfé, vagy az is lehetne, hogy előadás közben hozzák az árusok a nézötérre a popcornt meg a csapolt Borsodit. Hajrá fidzse!
Qqberci
Nem a sztrájkot kell felfüggeszteni, hanem a régikovácsot... Jó magasra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.