A politikai pályára lépett férfi azt ígéri, mielőtt belép március 26-án az ügyészség épületébe, nyilvánosságra hozza azt a felvételt, ami igazolja az állításait.

Korábban Magyar Péter egy bejegyzésében azt ígérte, hogy március 26-án, mielőtt belép az ügyészség épületébe, közzéteszi azt a videót, ami bizonyítja az állításait a Völner-Schadl ügyben.

"Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával" – fogalmazott Magyar

A posztját pedig így zárta: Táncolj Tóni, búcsúbuli.

Magyar Péter: kedd reggelre meghirdették a Táncolj Tóni, búcsúbuli rendezvényt a Karmelita elé

A kedd sorsdöntő lehet Rogán Antal számára      Fotó: MTI

Nos, éppen ezen a címen hirdettek meg egy rejtélyes eseményt a Facebookon. A szervező annyit árult el, hogy a helyszín a Karmelita Kolostor lesz, az időpont pedig 2024. március 26. kedd, 9 óra. Eddig már 1500-an reagáltak is a hirdetményre, több mint százan azt jelezték, hogy ott lesznek.

Magyar Péter korábban azt állította, hogy Rogán Antal emberei meghamisították az ügyészségen a Völner-Schadl ügy iratait. Azt is közölte, hogy ezt hangfelvételekkel tudja bizonyítani. Erről a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen beszélt az ügyészeknek és azt ígérte, hogy a bizonyítékokat a keddi, újbóli meghallgatásán adja át.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"At fifty everyone has the face he deserves."

50 évesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Pusztai: lehet nem bízik már annyira a puhosban...pakol...
Levendula
"At fifty everyone has the face he deserves."

50 évesen mindenkinek olyan arca van, amilyet megérdemel...
Pusztai
@Pálinkás Pál: repcsi befűtve, szénnel felpakolva?
o)
Lehet igazad lesz, muszáj lesz ennyi balhé mellett egy nagyobb véres fejet felmutatni, lám, mi becsületesek vagyunk, kilökjük magunk közül a gazembert!
Pálinkás Pál
@Pusztai: gondolkodás nélkül megtette a két szajhával...mellesleg, ha velem így kib@szott volna a cigó...pakoltam volna,és pl svájcból, vagy brüsszelből borítottam volna a bilit...,ezen látszik mennyire velejéig romlott mindkét ribi...
durbinsc
@Levendula: George Orwelltől idéztél
Pusztai
@Pálinkás Pál: furcsa, ha valaki elválik, visszaveszi lánykori nevét, majd újra férjhez megy és felveszi de az előző férje nevét.
ez mi?
Barbatrükk???
szegény hazám
"kedd reggelre meghirdették a Táncolj Tóni, búcsúbuli rendezvényt a Karmelita elé"
Csak azért nem veszek részt a kúúúlturális eseményen, mert nem tudom milyen táncról van szó. Pedig arra kíváncsi volnék, hogy a nagyon szemét tóni mit tanult meg a kolostor malactól: a páva táncot, vagy a balettot.
dr. prédikátor
Sok a szöveg és igérgetés!!! HOL VANNAK A BIZONYÍTÉKOK???
kereső
444.hu/2024/03/25/mi-utal-arra-hogy-belepiszkaltak-a-volnerschadl-ugy-nyomozati-irataiba

Miután már ismert volt 2021/2022-ben is az egész sztori- a fideSS soha nem látott győzelmet aratott a 2022-es választáson.
teuton
@Őrnagy: Szep, hogy magatokrol beszelsz! "Őrnagy @Maccska: Ahol hülyék okoskodnak és hülyék próbálnak nekünk hülyeségeket eladni..."Ha nem hülyek lennetek, akkor elgondolkoznatok azon, hogy tüntek el nyomozato anyagok az aktabol, köztük egy teljes nap telefonlehallgatasa, hogy tudott Völner meglepni a szemelyes megfigyeles elöl es miert pont masnap akar Schadl egy olyan orszagba tavozni DIPLOMATAUTLEVELLEL es egy vagyonnal a böröndben, amelyikkel nincs kiadatasi egyezmeny?! Ja, biztos Soros Küldte neki a dollart... Jut eszembe, mi lett a DVD sorsa, amivel Schadl megvasarolta azt, hogy mar szavadlabon van???
terlasz
Majd meglátjuk, mert eddig csak a nagy duma volt, az ellenzéki szavazó hülyítése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.