A kemény szavak után enyhén szólva is furcsa, hogy a júniusi választásokon egyre több helyen áll össze a DK-Momentum tengely.

Egy jó kis szélforgóra ülhetett fel Donáth Anna a Momentum EP-képviselője. Nyílt levelében élesen kritizálta a Demokratikus Koalíciót, sőt, egyenesen úgy tartotta: a párt a hazugság kultúráját képviselő, amely súlyos gátja a kormányváltásnak – írta a magyarnemzet.hu.

Ellenzéki szélkakas – Donáth Anna előbb lehazugozta Gyurcsányékat, majd összebútorozott velük

Donáth Anna véleményével ellentétesen cselekszik a Momentum/Fotó: MTI/Kovács Attila

Szerinte Gyurcsány Ferenc Magyarország miniszterelnökeként, előre megfontoltan, tudatosan hazudott egy egész országnak hatalmas megtartása érdekében. A megnyert választások után, amikor kiderült, hogy ég a ház és megszorítást megszorítás követett, hogy a csőd elkerülhető legyen, nem vállalt felelősséget tetteiért.

„Az ilyen hazugságot ritkán bocsátják meg a szavazók”

- szögezte le. Szerinte a DK a legelutasítottabb párt az ellenzéki szavazók körében, elnökük soha nem ismerte el felelősségét abban, hogy a magyar gazdaságot csődközeli helyzetbe sodorta.

A kemény szavak után enyhén szólva is furcsa, hogy úgy tűnik, a júniusi választásokon több helyen összebútorozik a DK és a Momentum. Amikor DK bejelentette, hogy támogatja Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltet, a Momentum is azonnal beállt a politikus mögé. Azóta a két párt több fővárosi kerületben és vidéki városban is megállapodott közös jelölt állításában.

Legutóbb Zalaegerszegen, Keresztes Csaba, a DK választókerületi elnöke jelentette ki, hogy a két párt a júniusi választásra szövetségre lép.

Ruzsics Milán, a Momentum Mozgalom Zala megyei elnöke arra utalt, hogy hosszabb időre visszatekintve, nagyon jó együttműködés alakult ki a DK-val, ez alapozza meg a mostani közös politizálásukat. Együttműködés született Nyíregyházán, Kaposváron, Egerben, Debrecen, Szolnokon is, Budapesten a XII. kerületben Kőbányán, Újpesten, Pesterzsébeten, az V. kerületben, Csepelen és Soroksáron is.

Forrás: magyarnemzet.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
hát ha valaki szélkakas akkor az a geczi!
komcsi ateista, liberális, plebejus, népnemzeti, konzervatív, jobboldal, széljobb, horogkeresztény náci kleptomániás pszihopata tömeggyilkos gazember.
mára náciként komcsik a barátai, körbeért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Peller Anikó: " fideszgeci kádéempével, megspékelve az egyház, kétházakkal."
pedofilok összetartanak.
KisTehen
@Peller Anikó: mi szavazók miatt is lehet fanyalogni :)
Csizmás Kond
...ezek csak amolyan politikai helyezkedési manőverek...
Aki Én
@Philip Marlowe: Ki csodálkozik agyhalott? IQ 30 felett mindenki tudja, hogy van a fidesznek kétharmada.
Billibácsi
Ez a kőkemény ellenzék! A donáth már lassan azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.