Sokszor elmondták, hogy az ellenzék esetleges győzelme kizárólag a teljes összefogásával érhető el, ám a Momentum és a DK „gyűlölködése” ezt szinte biztosan megakadályozza.

EP-képviselőként Donáth Anna úgy véli, Cseh Katalinnal sokat tettek azért, hogy a lehető legtöbb, közvetlenül lehívható uniós forrás érkezzen. Szerinte Magyarország elemi érdeke, hogy az önkormányzatok, civil szervezetek sokkal több pénzt tudjanak lehívni a kormány kikerülésével. Nagy problémának tartja ugyanis, hogy a kormány válogat, kinek ad és kinek nem, nem a helyiek érdeke a fontos, hanem az, milyen színű a polgármester, a testület.

Donáth Anna annyira elítéli Dobrev Klárának és pártjának politikáját, hogy maximum csak köszönni hajlandó neki

Donáth Anna nem titkolja unszimpátiáját a DK politikusaival szemben   Fotó: MTI

Ugyanakkor sokadszor mondta el a Blikk-talk kérdésére, hogy a Demokratikus Koalíció politikáját messzemenőkig elítéli. Ez a fajta „gyűlölködés” ma már odáig ment, hogyha

Donáth Anna EP-képvisőként utazik Brüsszelbe vagy Strasbourgba, a repülőgépen maximum csak köszönnek egymásnak Dobrev Klárával.

„Én egy dologra pikkelek borzasztóan. Arra, hogy immár a tizennegyedik éve élünk ebben az Orbán-rendszerben, de még mindig az a kérdés, hogy technikailag az ellenzékben melyik párt vagy politikai formáció hogyan tud együttműködni a másikkal, ahelyett, hogy arról beszélnénk, amiről szeretnénk. Én nem róluk, nem személyekről beszélek, én politikáról és felelősségvállalásról beszélek. Ez érdekli igazán a választópolgárokat” – jelentette ki a Momentum elnöke.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
Tudod te te hülye picsa miről beszélsz? Magyarország sorsáról! Éppen azt teszed tönkre a szerepléseddel te ökör. Neked nem a DK az ellenfeled, hanem a karmelita malac. Nem vagy képes a legelemibb dolgokat sem felfognod. Talán apád több pénzt fog kapni ocsmány vigyortól ha szétbaszod az összefogást?
Takarodj már a picsába, hisz mindenki utálatát sikerült elnyerned.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mondjuk én már akkor is "értetlen" voltam, amikor Dobrev Klára meghirdette, hogy angol mintára "árnyékkormányt" kiván felállatinai, amelynek az a funkciója, hogy a jelenleg regnáló kormánnyal szemben szakpolitikát dolgozzon ki- főleg belpolitikai kérdésekben: gazdasági szabályozás, egészségügy, oktatás, szociálpolitika, honvédelem, önkormányzatiság...és Ti mereven elzárkóztatok attól, hogy ebben a munkában résztvegyetek, sőt megtiltottátok szakpolitikusaitoknak, hogy részt vegyenek ebben. Pedig, ha máshol nem is akkor ott lehetett volna hatni a dk politikájára, és érvényre juttatni a saját politikátokat, és megkeresni a közös nevezőket. Eljátszátok még az esélyt is, hogy "kormányváltó", és minő istenkáromolás- rendszerváltó erő legyetek- együtt. Mi a célotok Anna? Vagy egyáltalán Te mit akarsz?
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 11:28 ☻ Az országot a román tolvajcigányod már szétlopta és a nevére iratta. A maradékot meg a ruszkiknak és a kínaiaknak adta! Hajrá Magyarország, b@sszátok meg magyarok! Börtönben rohadtok meg!
lusta
@kereső: Ez az. Lehet itt agyaskodni, okoskodni, csak köszönni a repülőn, de egy 20% támogatottságú ellenzéki párt nélkül a többi párt a maga 1-5%-val mégis mit fog csinálni? Kavarni a sz@rt? Tegyük ezt is félre, ki mekkora támogatottsággal rendelkezik. Mégis Annácskának mi a célja? Legyőzni földbe döngölni a DK-t, vagy a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat?
terlasz
Egész pontosan Donáth gyűlölködése zárja az ő együttműködését a DK-val.
Legtöbb választókörzetben jól együttműködik a két párt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.