Hont András újságíró újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Magyar Péter interjújára, valamint arra reagálva, hogy Magyar a Mandiner Facebook-bejegyzése alatt azt a kérdést tette fel: Hont „ki egyébként?”

A publicista nem rejtette véka alá a véleményét Varga Judit exférjéről.

"Titokban hangfelvételt készít a karrierépítésre használt feleségével folytatott beszélgetésről – Hont András keményen nekiment Magyar Péternek

Magyar Péter beszédet mond 2024. március 15-én. Fotó MTI

Hont ebben a posztban megosztotta az első posztról készült képernyőfotót, amelyhez a következő kísérőszöveget fűzte:

„Hát, egy hete még tudtad, de segítek. Biztos nem az vagyok, aki azzal akar befutni, hogy titokban hangfelvételt készít a karrierépítésre használt feleségével folytatott beszélgetésről. Nem is az, aki ezen kívül még a haverja révén szerez állást.

Az pláne nem, aki ezt követően családi és haveri osztogatás ellen szónokol”.

„Viszont az igen, akinek már húsz éve is azt vágták a fejéhez, amikor a mondandójával nem tudtak mit kezdeni, hogy ez meg ki. Csak azokra már senki nem emlékszik. Ja, és ha még így sem ugrik be, akkor percek múlva megtekinthetsz a televízióban”

– írta a publicista, aki vélhetően az ATV Öt című műsorában sem fogja a véka alá rejteni a véleményét a politikusi babérokra törő Magyar kapcsán – a Mandiner híradása szerint.

Forrás: Mandiner.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Pedig a Pegazus a feleségnél volt...
Nessy
Pegazus Made in Hungary!Akormány az eredtit használta Varga Judit engedélyével!
vitriol
Hont andrás és ceglédi minden lében 2 kanál. Nem az a probléma, hogy hozzászólnak mindenhez, de ezek el is hiszik magukról, hogy a bölcsek kövét ők birtokolják. Az ÖT c. műsort miattuk nem lehet nézni, mert irritáló, ahogy eljátszák a "megmondó-embert"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.