Közleményük szerint Polt Péter nem uralja az ügyészséget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem mindegy, hogy úgy mondom, nem uralja az ügyészséget, vagy nem uralja a helyzetet.

Van a felvételen egy befejezetlen mondat is, ami befejezést kívánt volna. szerintem Polt Péter elleni vélemény hangozhatott el.
Cherry
Becstelen OV rib@nc,,,,ki hiszi el a sok hazugságot amit most kiokád,,,,,
kereső
Na, akkor hajrá- elő kell szedni m inden feljelentést amit az ellenzék az elmult 14 évben tett. Kezdetnek a trafik mutyi, a letelepedési kötvény-és önbetörés/önrablás, az elios ügy, a vakcian beszerzés, a lélegeztető gép beszerzés-és iratmegsemmisités, ...hogy csak a nagyobbakat emlitsem.
Őrnagy
A hangfelvétel feliratozásából egyetlen dolog derül ki, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség ragaszkodik hivatalból a pontos meghatározásokhoz, míg a hangfelvétel feliratozói egy nem hivatali pontosságot követő szövegbeszélgetést feliratozak, ha pontos a feliratozás (mivel a felvett hanganyak hallás után értelmezhetetlen).

Alényeg:

A Központi Nyomozó főügyészség megállapítása:
„Helytálló az a hangfelvételen szereplő megállapítás, amely szerint dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. A legfőbb ügyész vezeti és irányítja Magyarország Ügyészségét, ahol a törvények uralma érvényesül”

A pontos és a pontatlan szöveg összevetéséből kiderül, hogy ezzel senkinek semmi dolga, hiszen nem egy hivatali beszélgetést vettek fel, ahol illene szakszerűbban fogalmazni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok