A párt szerint a jóval 500 milliárd feletti autópályadíj-bevétel mellett bőven beleférne, hogy ezer forintba kerüljön a 24 órás autópálya-matrica.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Ausztriában az 1 napos matrica 3392 Ft
Magyarországon 5150 Ft negyed annyi fizetésből.
NKF
A Jobbik mehet a francba! Szaregylet!
SÍva
Az önök pénzéből önöknek épült de azért még fizessenek! A biztosítás benne volt az üzemanyag árában, ahogy az utak fenntartására is volt benne egy rész! Most csak a parazitákat tartjuk el belőle! Épp ma olvastam, hogy 33,5 %-ot vonnak le a fizetésedből és ehhez még a 27 % áfa a termékek többségére! Az mennyi is összesen? 60,5 %, szabadrablás amit törvényben rögzítettek!
namihami
1.000 forint?!?!?!
Észnél van ez a Jobbik? (bár sok nézetükkel nem értek egyet) Volna pofájuk szegény Lölőt megkárosítani? Kivenni az ingyenpénzt az Orbán klán (mert ugye a Lölőnek adott, az egy áttétellel ugyan, de a család bevétele---lásd még Pénztáros Lölő) zsebéből?!?!?! Most, mikor az Euró se ömlik? Az unokák még csak nőnek?!?!?! Egyre többe van és már a pótlábak is kezdenek...Hát van ezeknek szivük?
namihami
@Maccska: 13.02: Egyébiránt, miért ne vezethetnék be a magyaroknak az olcsóbb változatban, mondjuk a forgalmi alapján? Minden EU-s rendelkezést lesz@rtak eddig is, a diszkrimináció tilalmára való hivatkozás---éppen tőlük---roppant röhejes lenne!
Persze a szlovák, stb forgalmi, ez esetben, kiesne a szórásból!
namihami
@Maccska: 15.39: Az, hogy az EU mit enged vagy sem, az a Kmalacot (tudod, kit!!!) eddig se zavarta! Ezért van ma az euroszünet!
Az összeg nagysága a ""családi kassza"" miatt ekkora! Ha 1.000 vagy 1.500 lenne, akkor a bevétele zuhanna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.