A volt igazságügyi miniszter elcsukló hangon beszélt Magyar Péterrel való kapcsolatáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Úristen ez a nő kész őrület. Egy alja celeb.
Elmegy Hajdúhoz zokogni elbicsakló hangon mesélni?
Nem szégyelli magát? Nem számít a 3 gyereke sem?

Ja ..."az új jogszabály alapján a bíróságoknak a döntések meghozatalakor mindenkor a kiskorú gyermek érdekeit kell szem előtt tartaniuk, és természetesen fel sem merülhet közös szülői felügyelet megállapítása, ha bármelyik szülő esetén felmerül a bántalmazás gyanúja."
Heti váltásban nevelik a 3 gyereküket.
Annyira logikátlan minden megszólalása panaszkodása. Kiszolgálja a fideszt vagyis orbánt.
De így???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Úristen ez a nő kész őrület. Egy alja celeb.
Elmegy Hajdúhoz zokogni elbicsakló hangon mesélni?
Nem szégyelli magát? Nem számít a 3 gyereke sem?

Ja ..."az új jogszabály alapján a bíróságoknak a döntések meghozatalakor mindenkor a kiskorú gyermek érdekeit kell szem előtt tartaniuk, és természetesen fel sem merülhet közös szülői felügyelet megállapítása, ha bármelyik szülő esetén felmerül a bántalmazás gyanúja."
Heti váltásban nevelik a 3 gyereküket.
Annyira logikátlan minden megszólalása panaszkodása. Kiszolgálja a fideszt vagyis orbánt.
De így???
Pusztai
@Horizont: normális ember átlátja, és nem szánalmat, hanem undort érez az ilyen véglények ellen.
Dr. Proktor
Hinném ha ezt tavaly dalolja el, válás előtt vagy válás után!
Polititkai ringyó...
nemkati
Megtörte a csendet? Napok óta teregeti ki a szennyest a házasságukról, annak ellenére, hogy nemrég azt találta mondani a 444 megkeresésére, hogy "a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom."
Magyar Péter viszont tartja magát ahhoz, hogy „Továbbra sem mondok rosszat a gyermekeim édesanyjáról”.
szaboria1
@Horizont: Mikor kinevezték miniszternek már aktkor hallottam egy pletykát jó lepedő akrobata volt. Meg az is felröppent már lányok hoz is vonzódik.
Színészi képességét fogja elővenni tanulhatott az apukától aki III/II SZT. tiszt volt .
balos
@szaboria1: A szoknya alja a ragalja?Ez pedig a nőben a legalja!
Pusztai
a csaj meghülyült, ész nélkül vagdalkozik.

" Késsel a kezében járkált a házban” – Varga Judit kamera elé állt, mindent elmond Magyar Péterről – videó "

ez absz ön és fidesz lejáratás túltólt bicaj esete.
Horizont
Magyar Péter kommentelt Hajdú oldalán.
"Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.
Tudom Judit, hogy olyan helyzetbe kerültél, a hangfelvétel nyilvánosságra kerülésével, amiből nem látsz kiutat. Pont ezért szerettem volna, ha bemész az ügyészségre tanúskodni. Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.
Amennyiben a vádak igazak lennének, akkor arról a hatalom is tudott volna és léptek volna, akkor nem egyeztél volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljük a gyerekeinket és nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna. Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?
Nem fogok veled nyilvános háborút vívni, mert pontosan tudom hogy csak egy eszköz vagy a romlott hatalom kezében, nekem viszont nem csak a volt feleségem, hanem a gyermekeim anyja is vagy és leszel mindig.
Végtelenül sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültél. De a tét óriási. Egy egész országot kell most megmenteni."

folyt.
Horizont
folyt:
"Nem veled kell harcolnom, hanem azzal a hatalommal, amely semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon velem, hogy elvegye a honfitársaink többségétől a változás reményét. Velük fogok harcolni, mögöttem a jóérzésű emberek millióival. Nem hátrálok és tudom, hogy a jó végül győzni fog és közösen tudunk egy olyan hazát építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.
Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz.
Légy erős, vigyázz magadra!"
Pusztai
hanyadik eset, ahol a fidesz leggusztustalabbul, hazug módon, családba belenyúlva karaktergyilkol?
Dávid I., Juhász P., Márki-Zay, Hadházy, Gyurcsány, ...hirtelen ők jutottak eszembe.
Őrnagy
Feszülten várom a szappanopera következő részletét. Kíváncsi vegyok lemond e valamikor valaki, és hány részes a szappanopera?
Azt se értem, hogy a szappanopera soros epizódjában miért Makó és a Hagymatikum következett Orbánnal? Na hátha ez a következő folytatásból kiderül.
Pusztai
Nocsak!
mégegy NER lovag beszállt egy csipetet?
"Interjút adott a Magyar Hangnak Pesty László fideszes dokumentfilmes, aki tavaly nyáron kezdett eltávolodni pártjától, amikor bírálni kezdte a „Lölő-jelenséget”. Pestyt Magyar Péterről és Varga Juditról kérdezték mivel mindkét szereplőt jól ismeri.

Azt fejtegette, hogy nem elképzelhetetlen, hogy Vargát belekényszerítették a sárdobálásba.

Tisztelem, amit a volt miniszter asszony nyilatkozik és tisztelem a lojalitását és hűségét, de azért a kisördög, ugye…
azt beszélik a városban, hogy Novák Katalin sem önszántából írt alá.
Ha ez így van, akkor nem zárható ki az sem, hogy Varga Juditot is zsarolják.
Kisgyerekeik vannak, könyörgöm!
Már fél évvel ezelőtt azt mondtam, hogy lassan kezdünk úgy kinézni, mint 1923, Szicília"

Magyar mellé állt??
vitriol
Milyen csendet tört meg? Ez a nő 2 napja ordítozik halmozottan ocsmány hazugságokat, nem törődve közben a gyermekei megkímélésére.
vitriol
Magyar Péter reagált V.J. Hajdúnak adott interjújára, s ebből kiderül, hogy M.P. megérti varga kétségbeesett vagdalkozását, nagyon szép együttérző levelet írt, ez egy csodálatos ember. A levelet itt hozta le Horizont 18.43
Dr. Proktor
Varga Judit eljátszotta a haldokló hattyú halálát majd kedvesen kisétált a studióból...
Egyáltalán nem volt életszerű, pedig lehet hogy a jelenetet profi rendező instruálta!
Dr. Proktor
@Horizont: A Partizán interjút nézve nekem nagyon furcsa érzésem volt, mondtam is a páromnak, hogy te jó ég, ez az ember még mindig szereti a volt feleségét...
Dr. Proktor
@Maccska: Az ellenség azért kussol mert impotens...
Miért is támogatna egy versenytársat? A magyar nem tud leszokni arról a szokásáról, hogy magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége!
Horizont
Másfél óráig cseverésztek és Hajdú meg sem kérdezte miért mondott le mindenről ? Hajdú mindig is egy törtető szemétláda volt mindenkin átgázolt ha kellett. Egy szinten voltak Jucival.

Egy komment Hajdú oldaláról: "Orbán egyik legvérmesebb szájú, aktív, erőszakos csahosa volt.
A büdös életbe nem hiszem el, hogy áldozata Magyar Péternek ez egy retkes nagy hazugság!"
Horizont
Komment valahonnan:
" Hajdú Péterhez ment interjúra. Van még kérdés?
Részletesen beszélhetne az
az ügyészségi papírok törvénytelen megváltoztatásáról, a családok törvénytelen kilakoltatásáról, a végrehajtói fejpénzekről, korrupcióról, a maffia szervezetről, a kegyelmi ügyről... mielőtt 30 évre titkosítják!
Ha már ilyen közlésikényszere van, beszélhetne arról, hogy miért kapott kegyelmet K. Endre? Elmondhatná mit tud a Völner-Schadl-Rogán ügyről... a bulvárt hagyjuk... könyörgöm gondoljon a gyerekeire... ez nagyon szánalmas, undorító és érthetetlen!
Az egész egy hatalmas figyelem elterelés a valós problémákról, ami az országunkat érinti! Magyar Péter a rendszert támadja, Varga Judit pedig a volt férjét! Vagyis Varga Judit a rendszert védi, nem saját magát!
Nézzük a lényeget:
- Varga Judit volt igazságügyi miniszter ex férjét, az Orbán kormány évekig, mint bántalmazót fizette állami pozíciókkal!
- Évekig hagyta a családbarát Fidesz, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter bántalmazó kapcsolatban éljen!
- Tudtak róla, de semmit se tettek, sőt, ‘22-ben még a válni akaró Varga Judittot ők kényszerítették arra, hogy maradjon még a bántalmazó kapcsolatban, mert a választás és a látszat ugyebár fontosabb a boldog életnél!
- Az Orbán-kormány igazságügyi minisztere (!) és az ő helyzetét ismerve a kormány, évekig semmit nem volt képes tenni a bántalmazó kapcsolat kezeléséért!
Ez így egyre nagyobb öngól lesz, vagy ordas nagy hazugság az egész! Lehet választani!"
nemkati
@Horizont: Továbbra sem értem, ha Varga Judit ilyen borzalmas kapcsolatban élt, miért nem lépett ki belőle? Kizárólag ennek a mocskos rendszernek az érdekében? Mert hogy abban hitt, hogy megjavulhat a kapcsolatuk, na ezt nem hiszem el.
dr. prédikátor
Ez a picswa tényleg nem normális !!! Össze vissza hablatyol , hazudik!!! Késsel fenyegette, kukákat borogatott, bezárta!!!Vajon mikor jön elő azzal hogy meg is erőszakolta amikor aludt!!! Ocsmány hazug lotyó!!!Nincs ebben a nőben semmi önbecsülés, saját magát égeti!!!
sokanvagyunk
@Maccska: Ez az! Vonják be a gyerekeket is ebbe a... - egyébként akkor még Magyar magas beosztású, megbecsült fideszes volt.
Aki Én
@Maccska: 18:55 Aki évekig kussolt, az Varga és a komplett fidesz.
Nem hiszem el, hogy a fidesznek már csak ilyen buta propagandistái vannak mint te meg ez az eszelős
@Őrnagy:
sokanvagyunk
Egyébként Varga nem a csendet törte meg, hanem szinten tartja azt a témát, amiről jobb lenne kussolni.
Szűcs Ágnes
@Dr. Proktor: Igy van. Ez profin elő lett készítve. Már díszlet is, egy lakásimitáció a polcokon kis játékautókkal. Abszolút hatásvadász volt. Mondjuk én nem hallgattam végig, csak belepillantottam, mert én nem birom az ilyeneke hallgatni, én szégyellem magam.
sokanvagyunk
"Varga Judit asztalosként térhet vissza" - hullanak is a forgácsok...
Dr. Proktor
@Szűcs Ágnes: Gondolom minden házasságban vannak válságok, de ennyi szoarécunamit már nem tudok elképzelni sem! Gyanús az időzítés, gyanus a módja, nettó hazugságnak tünik az egész...
Volt igazságügyminiszter asszony, vagy inkább hazugságminiszter volt? Meg is kérdeztem a nejem, hogy mennyi ideig bírta volna ha én is olyan lettem volna mint amilyennek Magyar Pétert lefestette, a válasz az volt hogy egy percig sem, és egy gyerekkel sem "ajándékozott" volna meg...
Ez a "gyerekkel ajándékozás" egyébként vidéki cseléd családasszonyok szólása volt...
Dr. Proktor
@nemkati: Nejemet kérdeztem erről, ő azt mondta hogy már másnap fájó szívvel de pakolt volna! és nincs "ajándékgyerek", egy sem!
nemkati
@Dr. Proktor: Ez a normális. Nem kell megvárni, amíg a helyzet túlságosan eldurvul. Valamiért sokan mégis maradnak, valamiben reménykednek.
Dr. Proktor
@nemkati: Normális országban, normális családban igen, de válás után szokták a korábbi házasságot ami addig jó volt, befekektíteni!
Varga Judit most túltolta vagy túltoltatták - már egy szavát sem hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.