Reagált a kormány a Magyar Péter által kedden közzétett hangfelvételre, miután a HVG megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot.

A kommunikáció csúcsa – Úgy mondott el mindent az Orbán-kormány, hogy valójában semmit sem mondott

A kormány nemcsak ülésezett ma, hanem válaszolni is volt ideje    Fotó: Benkő Vivien Cher / Nagy István / Facebook

Már számolni sem érdemes, hogy hány válasz, a válaszra válasz, és a válasz válaszára válasz érkezett már a Magyar Péter által kedden nyilvánosságra hozott hanganyagra. Természetesen mindenki pártállástól és politikai szimpátiától függően alkotott véleményt. A Kormányzati Tájékoztatási Központ egészen addig hallgatott, amíg a HVG megkereste őket az üggyel kapcsolatban.

A válasz rövid, diplomatikus és teljesen semmitmondó lett: „a kormány már mindent elmondott ezzel kapcsolatban”.

Ez a válasz azért érdekes, mert a kormány eddig valójában semmit nem mondott, és részükről korábban csak Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter reagált a Magyar Péter és Varga Judit között kirobbant konfliktusra.

"Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét" – írta bejegyzésében a miniszter.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ebben különbözünk a rothadó nyugattól. Ott még a hívek sem elégednek meg ilyen hülyére vevő válasszal. Ott gyorsan elzavarják őket. Itt meg továbbra is istenítik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Nagy sz@ban vagytok kormány patkányok,,, jobb ha menekültök mielött kifüstölnek benneteket,,,
lusta
Ebben különbözünk a rothadó nyugattól. Ott még a hívek sem elégednek meg ilyen hülyére vevő válasszal. Ott gyorsan elzavarják őket. Itt meg továbbra is istenítik.
lusta
Nem mellékesen a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk elmondhatná, Bayer Zsóti szerint 10 éve számukra tudott volt a bántalmazás, miért is nem engedélyezték mindenek ellenére a válsukat?
fideszes gyökér
@Maccska: R. Tónicsek mondta.
Retek kurva.
Jól megszopatták, mert szerelmes lett.

És ezért meg lehet hamisítani a jegyzőkönyveket.
Elképesztő.

Tiszta cigány vagy.
RonaGyuri
ne legyetek igazságtalanok; ENNYIRE FUSSA!!! =))
Pusztai
Nos a matematikában is külön helye van a nullának. Nullát kommunikálni nehéz lehet.
A kormányzásnál rájöttek arra, hogy a semmit tevést ill. a lopást, lázas munkának kell felmutatni.
...A kormánynak a nemcsaládi erőszakot családi erőszaknak kommunikálni már úllácc nehezebb, mert konkrét megszólalni tudó emberekről kell hazudni, erkölcsi aggálya nincs a fideszmaffiának, de amikor sarokba szorítják őket napokig tökölnek milyen mocskos aljas hazugsággal támadjanak..

Jelek arra mutatnak, kemény karaktergyilkosságra vetemedtek trollokra és megmondókra bízva a mocskot, de szerencsére MP nem olyan impotens mint Gyurcsány vagy Karácsony, azonnal, 0 sec múlva visszavág, riposztozik, leleplez, a xart visszagyűri, szinte minden esetben tényekkel.

MP egyedül jobban kommunikál, mint az egész ellenzék.
Toller Béla
...én akkor már évek óta, sokat sírtam..." - no, hát ez a tehetségtelenség az irodalomban. Tekintve, hogy a kormányülésen leugatták, otthon szinte sohse volt, családi életük a nulla felé tendálhatott, miután három fiúgyermeket "ajándékozott" durva férjének...aztán még azt is aláíratták vele, amit az egész minisztériuma ellenzett (22 alkalommal, talán), kénytelen volt lemondani (miért is ?), EU-ba száműzték otromba mondatokat mondattak vele a demokráciáról, mintha beszámíthatatlan hülye lenne (az is) - de ezekért nem rítt ! Na, menjen ez a senkiházi nőszemély a pokolba !
Aki Én
@Maccska: hogy Vargának mindent, Magyarnak semmit nem hiszel el, arta enged következtetni hogy nincs eszed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.