Bárándy Gergely ügyvéd hangsúlyozta, őt büntetőjogászként sem érdekli, hogy most indul-e Rogán Antallal vagy valamelyik munkatársával szemben valamilyen eljárás az ügyben, vagy hogy az ügyészségen belül felelősségre vonják-e azt az ügyészt, aki próbálta, ha tényleg volt ilyen egyáltalán, kivenni a nyomozati iratokból azt, ami esetleg terhelő a kormánypártokra nézve. Szerinte ugyanis itt nem büntetőjogi kategóriáról van szó, hanem egy olyan politikai botrányról, ami bárhol máshol egy kormány végét jelentené. Szerinte az ellenzéki pártoknak a jelenlegi helyzetben semmilyen szerep nem jut, és nincsenek is valódi üzeneteik az elmúlt hónapokban kirobbant botrányok kapcsán, sajnálatosan.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: A tiedé,,te marha...!. Nem túl bő a szókincsed, Böcce.. ..
Őrnagy
Nem tudom, hogy vannak e más országokban ilyen ócska szappanoperával kísérletező "kormányváltó" erők, de én szappanoperák hatására még nem hallottam, hogy bárhol lemondott volna egy kormány stabil parlamenti többséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok