Hadházy Ákos Facebook-oldalán taglalta, hogy ezúttal keményen lecsapnak Polt Péterék, gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát.

Van egyfajta humora a Polt-féle ügyészségnek: mára, nagycsütörtök reggelén 9 órára rendelték be gyanúsítotti kihallgatásra Iványi Gábort...

- posztolta Facebook-oldalán Hadházy Ákos.

Hozzátette:

Ha nem lenne olyan végtelenül szomorú ez, mosolyoghatnánk is, hogy valószínűleg HIVATALOS SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAKKAL, MEG A NYOMOZÁS AKADÁLYOZÁSÁVAL gyanúsítják meg.

"Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy nem a NAV nyomozók rendelték be, illetve fél 10-re már Gurmai Zitát is beidézték ugyanoda, a Belgrád rakpartra, a Nyomozó Ügyészségre" – írja az ellenzéki politikus.

Hadházy Ákos: Miért vagytok kegyetlenek?

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Gurmai mentelmi jogát néhány hete függesztette fel a parlamentnek gúnyolt színház, mert az ügyészség szerint 2022 februárjában erőszakosan lépett fel az Iványi egyesületénél intézkedő pénzügyőrökkel szemben. A legfőbb ügyész szerint ezzel hivatalos személy elleni erőszak bűntettét követte el. Most minden bizonnyal emiatt rúgnak még egyet Iványi Gáborba – szigorúan a kereszténység és a jogállam nevében. Mert ugye – ahogy megtudtuk a héten – az ügyészség munkáját nem irányíthatja a politika...

– zárja gondolatait Hadházy, majd egy bibliai idézettel zárul a poszt:

„Jézus pedig azt mondta: Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!“ (Lk 23, 34)

Forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a legaljasabb része Orbán rendszerének. A legszegényebbek lába alól húzzák ki a talajt. Nincsenek rá szavak micsoda gátlástalan, mocskos, kegyetlen országban élünk. Ez az az ügyészség, ahova Rogán Tóni és vagy emberei bejárhatnak kihúzogatni számára fontos dolgokat iratanyagból? Az ügyészség minden ügyet a prioritási sorrend szerint kezel. Úgy látszik Iványi Gábor követte el a legsúlyosabb bünt, ételt osztott a szegényeknek és segített rajtuk? Nem kellett volna, inkább el kellett volna venni az egyedülálló anyukák alól a lakásukat és kib@szni öket télen az utcára, akkor meg jutalmat is kapott volna a NER-töl. Ez az a részleg ahol kézi vezérléssel a duce és de-Rogán megmondja, hogy kit és hogyan kell vegzálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Géza: Hülye vagy te B+. Nincs olyan, hogy "liberális kommunisták"- a kettő igy együtt oximoron. Mentek orbán primitiv dumája után, történelmi ismeretek nélkül.
Géza
@kereső: Ismét tahó módon személyeskedsz. Nem meglepő.
A liberális és a zöld a kommunista eszközrendszerével erőszakoskodik és épp olyan antidemokratikus gyilkos, mint a náci. Ezek egyformák és a normális emberek nem kérnek belőlük.
Géza
@fideszes gyökér: Olvasd el még legalább kétszer.
KisTehen
ákos ... szerintem nézz új hobbi után ... magyar mellett már nem terem neked babér :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.