Demeter Szilárd, a Nemzeti Múzeum főigazgatója reagált a Magyar Péter-Varga Judit összecsapásra. 

Je suis Judit. Veled vagyok, Judit.

– írja a Mandineren megjelent véleménycikkében Demeter Szilárd, a Nemzeti Múzeum főigazgatója, melyben Varga Judit szerda esti interjújára reagált.

"Néztem Varga Juditot, a reménybéli asztalost" – Demeter Szilárd megüzente Magyar Péternek, hogy ő önmagában senki, "nincs Ken Barbie nélkül"

Demeter Szilárd, a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) főigazgatója. MTI/Purger Tamás

Isten látja lelkemet, nem akartam megszólalni Magyar Péter ügyében, szokás szerint már mindent elmondtak és mindennek az ellenkezőjét is. Tegnap este óta viszont mocorog bennem egy de.

Néztem Varga Juditot, a reménybéli asztalost, és rettenetesen dühös lettem. Még csak nem is Magyar Péterre, a lufihámozó piperkőcre. Ő Ken baba Barbie nélkül, macsósat játszik, miközben tudja, egész eddigi élete arról szól, hogy „nincs Ken Barbie nélkül”, Ken önmagában senki.

Magyar Péter önmagában senki. Ha a hübrisze nem teszi végleg nevetségessé, akkor kicsinálja majd az ellenzék királygyilkos nagymestere, Gyurcsány Ferenc. Sok önjelölt messiást feszíttetett már meg a felhergelt tömeggel, ehhez tényleg ért.

Viszont ahogyan Judit is többször említette, sokan élhetnek így. Elgondolkodtam, hogy ismerek-e ilyen családokat? Ismerek. Érzékelem-e, hogy baj van? Érzékelem. Szóvá teszem-e? Nem. Teszek-e bármit? Nem. Nem teszem szóvá, mert nem rám tartozik. Az ő magánéletük, felnőtt emberek, az ő felelősségük. Én sem szeretném, ha valaki életmódtanácsokkal bombázna a családi életünkre vonatkozóan, mert az meg az én felelősségem.

De, és akkor jöjjön a de: attól, hogy nem szólok bele mások életébe, még azt gondolom: férfi nem bánik így egy nővel, pláne nem a gyermekei anyjával. Ha csak a töredéke lenne igaz mindannak a töredéknek, amit Varga Judit elmondott (és én minden szavát elhittem: nem azért, mert egy oldalon állunk, hanem mert hiteles volt), már az elégséges lenne ahhoz, hogy ne akarjak Magyar Péterrel egy levegőt szívni.

És azért lettem dühös, mert előre látható, hogy majd a Révész „a pedofil is ember” Sándorok kimosdatják Magyar Pétert, ő lesz az az áldozat, akinek segítség kell. Jön mindenféle nőjogi, áldozatvédelmi szervezet, akik a jelenlegi „üvöltő hallgatásuk” (Varga Judit megfogalmazása) után a rendszert fogják hibáztatni, mert nem áldozatot akarnak védeni, hanem rendszert akarnak buktatni, és ez nem mindegy. Jönni fognak, mert el se mentek azok, akiknek annyi a mondandójuk, hogy O1G, és ezt ismét el is mondják.

Ömleni fog a szar, és az összes olyan házas- vagy élettárs, aki ilyen kapcsolatban él, elveszíti a maradék reményét is.

Ezért ebben a pillanatnyi csendben, amíg a kivégzőosztag újratölt, hadd írjam ki újbeszélül, hogy értsék a lájkemberek is: je suis Judit.

Veled vagyok, Judit.

- olvasható Demeter Szilárd véleménycikkében.

Forrás: Mandiner

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szeretnél te Ken baba lenni te rusnya görcs. Kívül belül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Na vazzze,,,.! Mááá' csak ennek a román ,,patkányarcú óvónő ,import bozgor görény " véleménye hiányzott ebből a témából ..
Clavigo
...és ez az odvas fogú ,féregarcú, határonkívüli ,,büdöstalpú bozgor,,,,a Nemzet Múzeum " halljakendje.."...
Horizont
Szeretnél te Ken baba lenni te rusnya görcs. Kívül belül.
Pegero
@Clavigo: @Horizont: Pont olyanok vagytok, mint az ellenzék. Csak ócsárolni tudtok ily módon: "Patkányarcú, bozgor görény, odvas fogú, féregarcú, büdöstalpú bozgor, rusnya görcs."
Ezért nem lesztek soha egyenrangú ellenfelek! Maradtok ott, ahol vagytok!
KisTehen
@Pegero: védik ők a nőket, ha magukfajtáról van szó ... de csak akkor
KisTehen
@Pegero: ha az az érdekük, hogy védjék őket
Pálinkás Pál
ez a büdös román az egyik legundorítóbb fideszféreg...
Clavigo
@Pegero: Neked " bejön " ez a patkányarcú,átoperált óvónő ,Mahmoud ? Ennél a senkinél még a tevéd is gusztább..:)
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ne már, a Soros kimaradt?

Bár hiú remény, hogy ezért van szükség erre korlátolt román-paraszt-suttyóra

„Je suis Judit - Veled vagyok, Judit.” harsogja a derék mandiner.hu-n (millen kis aktív manapság) a derék Demeter Sziszi. A dolog igazi érdekessége, hogy bár régóta tudja, hogy „nincs Ken Barbie nélkül, Ken önmagában senki.”, de csöndbe mardt. Azonban mivel amit „Varga Judit elmondott (és én minden szavát elhittem: nem azért, mert egy oldalon állunk, hanem mert hiteles volt”! Számára!
Mondjuk az sem piskóta, hogy Orbán háza-tájékán hübriszt emleget, de hagyjuk!
Viszont az, hogy mindenről a patás-ördög ugrott be neki; Az azért még tőle is sok(k)!
Annál is inkább, hogy Magyar „jócselekedete” a Deák téri 2006-oa hősi mítosz megteremtése!!! =))
A román paraszt-suttyó hübrisze odáig terjed, hogy volt a pofáján azzal zárni, hogy: „Ezért ebben a pillanatnyi csendben, amíg a kivégzőosztag újratölt, hadd írjam ki újbeszélül, hogy értsék a LÁJKEMBEREK is: je suis Judit.
Veled vagyok, Judit.”!
Aminek nem is pikantériát ad az rény, hogy dokumentumok bizonyírják, hogy NER nagy tételben vásárol like-okat!! =))
Horizont
@Pegero: Ne viccelj már. Közszereplő, pofázik állandóan, fossa a szót ...hát mi meg véleményezzük kívül belül. Mi is a problémád?
Őrnagy
Egy embernek látszó sejthalmazról mindent elmond az a biztos tény, hogyha valaki a családi otthonban provokálja a házastársát, hogy bizonyos dolgokat (midegy mit) kimondasson vele, és az egészről igyekszik hangfelvételt készíteni, majd feliratoztatja, mert nem lehet a hangfelvételen elhangzottakat érteni.

Végtelenül sajnálatos, hogy van egy agyhúgyköves elmeroggyant társadalmi rétegünk, akiknek egy ilyen sejthalmaz maga a "messiás", akinek a segítségével szeretnék fenekestől felforgatni az ország társadalmát, mindennapi életét pozitív célok nélkül.

Ez szánalmas!
lampa laz
Úgy mégis, te mi lennél a dagadt varánusz nélkül, te torzszülött?
Aki Én
@Őrnagy: még semmi nincs bizonyítva. Viszont ez az eredeti korrupciós témáról való terelés, több mint beszédes. Nyilván csak IQ 30 felett.
De ha igaz amit Varga állít, miért hagyta igazságügyi miniszterként, miért hagyta a hatalom ha állítása szerint tudott róla? Különösen úgy, hogy igen aktív volt családon belüli erőszak témában.
Erre az egyszerű kérdésre válaszolj, ha magadtól nem jut eszedbe.
simmering73
Ahhoz képest, hogy nem akartál megszólalni, fosod a szót.
csak úgy....
"a reménybéli asztalos" :) még ezt az ötletet is lopták a márki zay feleségétöl,aki valóban asztalosnak tanul,miután az ócska fidesz a férje miatt tönkretette ,lejáratta mint szülésznöt!
varga egy hazug némber aki leszarja a gyerekeit ,akiknek a suliban nagyon nehéz dolguk lesz a mocskolódó,valótlanságokat állító annyuk miatt!
simmering73
Varga Judit szorgosan gyűjti a török lájkokat, ami akár nemzetközi sikernek is nevezhető, ha megfelelő fénytörésben nézzük a dolgokat. Lehetőleg csukott szemmel. Közben persze a NER színe-virága a családon belüli erőszak feltételezett áldozata mellé áll. Hogy is ne tennék, hiszen ezt diktálja a pártérdek. Ha történetesen Varga Judit lett volna az, aki kipakol és a rezsim ellen fordul, most ő lenne a családi terrorista, aki bántalmazta és zsarolja a volt férjét, gyerekei szerető édesapját, és akinek az ámokfutásáról már tíz éve tud a Fidesz és Bayer Zsolt, ám nem tíz éve, csak akkor fordulnak el undorral, amikor már nem szolgálja tovább a maffiát. Így megy ez abban a különlegesen undorító univerzumban, melyben a nertársak élik a mindennapjaikat.
www.kolozsvaros.com/2024/03/28/sirva-vigados/
csak úgy....
@Maccska: a hozzászólásokat is olvasgasd,ne csak a videót nézd mint a kukák!

“Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.” varga judit- 2020. januàr

@Maccska: szerinted akkor hazudott vagy most hazudik?
Yoda69
@Maccska: Nem veszed eszre hogy a hajdu interju kamu?
csak úgy....
@Maccska: szerinted a szar is rózsaszín ha az fideszes! :)
sokanvagyunk
Ebből a családi Mónika-showból - amit egyedül Varga teregetett ki -, az derült ki, hogy CSAK Varga emelt kezet a párjára.
Őrnagy
@sokanvagyunk Gyagyás: Az áldozathibáztató agyhúgyköves elmeroggyant "messiás" hívő sejthalmazok addig nem hiszik el, hogy a "messiásuk" egy nárcisztikus pszichopata, amíg nem őket szúrja hátba, de majd annak is eljön az ideje és akkor talán elhiszik, hogy egy szarral teli bilibe lóg a kezük. Persze lesznek olyanok, akik akkor se látják be, mert szégyellik bevallani!
csak úgy....
@Őrnagy: = aki a diliházból lógott meg!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Összekeversz az ápolóddal Gyagyás, aki nem elszökött mellőled, csak műszakváltás volt! Tudom, hogy nehéz ezt követnie egy agyhúgyköves elmeroggyant seggfejnek, de majd idővel megszokod, hogy az ápolóid 8 órás műszakokban váltják egymást! :))
csak úgy....
@Őrnagy: = aki a diliházból lógott meg!
rücsü41
Demeter !Az a kérdés, hogy jobb asztalos lesz -e Juditból , mint igazságügyi miniszter volt, és hogy csináltatnád nála a nászágyadat?
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Rögeszmés, menthetetlen agyhúgyköves elmeroggyant seggfej.
csak úgy....
@Őrnagy: = aki a diliházból lógott meg! :)
Clavigo
@Őrnagy: Te is fajtiszta bozgor vagy ,őrmikém ?
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás: @csak húgy Gyagyás...: Rögeszmés, menthetetlen agyhúgyköves elmeroggyant seggfejek.
Pegero
@Horizont: 06:30
Te nem vagy közszereplő, mégis fosod itt a szót!
Pegero
@Horizont: Engem nem, de ha akarod téged zavarba hozlak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok