A ferencvárosi polgármester egy podcastműsorban azt mondta: nem hallgatta meg Varga Judit közel kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már korábban is meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter.

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a minap Hajdú Péternek adott interjút, ahol részletesen beszélt korábbi házasságáról. Volt férje, Magyar Péter később egy Facebook-posztban reagált erre, és természetesen tagadta a vádakat.

Az interjút, illetve általánosságban Varga és Magyar házasságának ügyét azóta már sokan és sokféleképpen véleményezték, most megtette ezt Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester is, aki a frisshirek.hu podcastjének volt a vendége.

Hogy lesz így kormánybuktatás – Ezúttal Baranyi Krisztina szállt bele Magyar Péterbe, szerinte bántalmazta Varga Juditot

Baranyi Krisztina biztos abban, hogy Varga Judit egy bántalmazó kapcsolatban élhetett     Fotó: Facebook/Ferencváros

Baranyi Krisztina arról beszélt, hogy azért nem nézte meg Varga Judit interjúját, mert szerinte egy nővel szemben méltatlan az a helyzet, amibe a volt igazságügyi miniszter most került. De hozzátette azt is: Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már meggyőzték arról, hogy ez tényleg egy bántalmazó kapcsolat lehetett.

„Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga, azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással. A szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott Baranyi Krisztina.

Ferencváros polgármestere szerint az ellenzék annyira gyenge, és a kormánnyal nem szimpatizáló szavazók „messiásvárása” olyan szintre ért, hogy „gyakorlatilag ismeretlen emberekben is jobban bíznak, mint az ellenzékben”, és szerinte Magyar Pétert sem ismerik igazából. Azzal kapcsolatban, hogy szerinte mik voltak a jelek, amelyekkel Magyar Péter elárulta magát, azt mondta:

„Az áldozathibáztatás, mások hibáztatása, a mézesmázosság tankönyvi [példája], ezt nem én mondom, a szakirodalomban le van írva nagyon régóta” – mondta, hozzátéve: „Az, hogy Varga Judit ebben [az interjúban] kiállt, az szerintem hiba volt”, bár el tudja képzelni, hogy „sokaknak akár még segíthet is” a volt miniszter kiállása.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezért kar volt Kriszta. Inkább ne mondtál volna semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@rücsü41: Nem azt mondtam, hogy nem élhetünk szarabbul, meg ennél is, 41-es. Azt mondtam az Unióban mar utolsók vagyunk.
De O1G ki is leptetheti az országot az Unióból, es akkor megcélozhatjuk mondjuk E.Korea életszínvonalat.
Géza
@Aki Én: Az egekben van az átlagkereset, munka meg dögivel.
kereső
@Yoda69: Mostanság ez lesz a "jelszó": Az idén rosszabbul élünk, mint tavaly, és jövőre rosszabbul fogunk élni, mint most.
CsipkeRózsa
@kereső: 11:47

Magyar Péter nem a magánéleti kudarccal kezdett, azt a felesége hozta elő, NER-parancsra. Varga viszont kénytelen teljesíteni az elvárt részleteket, mert különben belekerülhet a Völner-ügybe, onnan a börtönbe.

Magyar kénytelen válaszolni és kialakultak a sorozat részei. Magyar Péter valóban változást remélt, azon munkálkodik.
kereső
@CsipkeRózsa: Én másként emlékezem- úgy kezdődött, hogy MP megjelenetett egy posztot- amelyben beszél egy rendőrségi jkv.-ről?/jelentésről?- amelyről úgy szerzett tudomást, hogy megkereste Dézsi András az egyik legkiválóbb oknyomozó ujságiró- akihez mit tesz isten befújta a szél ez a jkv-et/ jelentést?, még mielőtt a hvg lehozta volna a sztorit.
Azóta méka csönd, és hullaszag- hogyan került a jkv/jelentés az ujságiróhoz- kinek mi volt a célja vele?
És már itt sántit egy kicsit a dolog, mert ha ez egy rendórségi jkv. akkor azt az éritettek mindegyike ismeri- sőt talán még alá is irja. Ha, rendőri jelentésről van szó, akkor azt tényleg nem ismerheti- ha a jelentés alapján a rendőrség nem inditott eljárást. Egyébként meg nem érdekel a magánéleti "saga"- annyit leszúrtem az egészből, hogy mindkettő egy nárcisztikus, már-már agressziv akarnok. Vargáról mindannyian tudtuk, hogy hazudott a pegasusról, a völner -schadl ügyről...igy logikusan gondolja az ember, hogy most is hazudik. pedig ez nem evidencia- hiszen poltikusként egy az orbánhoz végletekig lojális, minden gazemberséget , aljasságot feltételek nélkül kiszolgáló politikusról van szó, aki családjával hosszú ideig élt "brüsszelben" áder jános csapattagjakánt- akkoriban nem hallottunk arról, hogy ilyen aljas módon viszonyult volna "brüsszelhez" - és nem tarottam gyertyát nekik, tehát nem tudom, hogyan éltek- viszont az is igaz, hogy egy házasság megromlásához általában két ember kell(persze néha három- de itt erről szó nincsen).
Nekem MP-vel nem emiatt van fenntartásom és problémám...de tényleg nem vennék tőle rozsdás bicajt, mert képes eladni újként.
CsipkeRózsa
@kereső: Amit leírták, hogyan kezdődött, azt nem tudtam, de én vennék kerékpárt Magyartól.

Örülök, hogy valami elkezdődött, és ilyen sokan lelkesedtek be Orbán ellen, ezért én Magyar-drukker vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.