A ferencvárosi polgármester egy podcastműsorban azt mondta: nem hallgatta meg Varga Judit közel kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már korábban is meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter.

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a minap Hajdú Péternek adott interjút, ahol részletesen beszélt korábbi házasságáról. Volt férje, Magyar Péter később egy Facebook-posztban reagált erre, és természetesen tagadta a vádakat.

Az interjút, illetve általánosságban Varga és Magyar házasságának ügyét azóta már sokan és sokféleképpen véleményezték, most megtette ezt Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester is, aki a frisshirek.hu podcastjének volt a vendége.

Hogy lesz így kormánybuktatás – Ezúttal Baranyi Krisztina szállt bele Magyar Péterbe, szerinte bántalmazta Varga Juditot

Baranyi Krisztina biztos abban, hogy Varga Judit egy bántalmazó kapcsolatban élhetett     Fotó: Facebook/Ferencváros

Baranyi Krisztina arról beszélt, hogy azért nem nézte meg Varga Judit interjúját, mert szerinte egy nővel szemben méltatlan az a helyzet, amibe a volt igazságügyi miniszter most került. De hozzátette azt is: Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai már meggyőzték arról, hogy ez tényleg egy bántalmazó kapcsolat lehetett.

„Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga, azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással. A szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott Baranyi Krisztina.

Ferencváros polgármestere szerint az ellenzék annyira gyenge, és a kormánnyal nem szimpatizáló szavazók „messiásvárása” olyan szintre ért, hogy „gyakorlatilag ismeretlen emberekben is jobban bíznak, mint az ellenzékben”, és szerinte Magyar Pétert sem ismerik igazából. Azzal kapcsolatban, hogy szerinte mik voltak a jelek, amelyekkel Magyar Péter elárulta magát, azt mondta:

„Az áldozathibáztatás, mások hibáztatása, a mézesmázosság tankönyvi [példája], ezt nem én mondom, a szakirodalomban le van írva nagyon régóta” – mondta, hozzátéve: „Az, hogy Varga Judit ebben [az interjúban] kiállt, az szerintem hiba volt”, bár el tudja képzelni, hogy „sokaknak akár még segíthet is” a volt miniszter kiállása.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezért kar volt Kriszta. Inkább ne mondtál volna semmit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ezért kar volt Kriszta. Inkább ne mondtál volna semmit.
viccesvigságok
ennyi napkeleti bölcset hordoz az ország? pedig kb per sax. 99 % megrendelésre gyártott. Gyorsreagálású, ki mit akar hinni ?
Géza
Elnézve Baranyit, érthető, hogy nem él kapcsolatban.
Horizont
Na a szakértő...Miért érezte, hogy meg kell ebben az ügyben szólalnia? Mi köze hozzá??
szaboria1
JOBB VOLNA HA MINDENKI MEGNÉZNÉ A VIDEOT MERT AKKOR RÁJÖNNÉNEK JUCI HAZUDIK MIVEL BEVELOTTA Ö VERTE A VOLT FÉRJÉT.
Nessy
Ennek csak Orbán örül! Most ezzel a kutyakomédiával "szórakoztatják" a tisztelt publikumot! Az "igazság meg odaát van"!
Nessy
Krisztina kedves! Jelen volt? Látta, vagy csak most hallja??
KisTehen
libsik ... már baranyai is fideszes lett? :))
KisTehen
@Nessy: ti meg egy megvágott hangfelvétel alapján köpködtök
namihami
Már többször leírtam, de ezek a szösszenések csak erősítik bennem, hogy ezek mellett az ellenzéki belvillongások mellett a Kmalac tényleg hátradőlhet, oszt jöhet a feketeleves (megint)! Nemcsak az általa elhelyezett aknaemberei keverik a sz@rt, de az (állítólagos) ellenzék se tud megülni a valagán és aláássa önmagát! Vajon ennek a birkának most (és éppen most) kell fellépnie a családi tűzhely védangyalaként?!?!?!
""Veri az ura?"" ---akkor gyorsan rúgjunk egyet valakibe, aki elvehet néhány voksot a kormánypárttól! Hát kéremszépen, ha ez a 3,14csa normális?!?!? Így csupán önmagukat herélik ki! Miként (szerintem) a gyakorlatban, a házasságot se csak az egyik fél rontja el!
Tény (írásba adtam) akkor már a M-ZP, miként most ennek esetében is, hogy : ""Volt fideszes jobber keresztény kutyáböl nem lesz kormányváltó ellenzéki szalonna!""
És ezt tartom...
szaboria1
@KisTehen: Te végig nézted netán mert én igen már írtam egy párszor én előbb meg megnézem és elolvasom a cikket amihez hozzá szolok.
Jucoka beismerte Hajdunak verte a volt férjét.
nejlontacskó
@KisTehen: " ti meg egy megvágott hangfelvétel alapján köpködtök "
Na ez szép volt, tőled fideszes magyartarkától meg pláne!
Ti beszéltek?
Ti akik immár 18. éve köpködtök, egy szintén, megvágott hangfelvétel alapján?
Olyan hülye vagy, hogy még az sem tűnik fel, ha bohócot csinálsz magadból?
nejlontacskó
@simmering73: az interjút nézve, inkább, az Arany málna illene hozzá!
KisTehen
@nejlontacskó: menj a hvg-re köpködni ... az a ti lapotok
szaboria1
@KisTehen: 57évig éltünk együtt, de a férjem és én egyszersem emeltünk kezet egymásra. 2 éve ment el a férjem a
amit még mindig nehezen viselem el.
Jobb volna ha néha elgondolkoznál azon ahány ember annyi vélemény lehet és azt tudomásul kell venni. Nem tudom felfogni amikor egymást külditek el csúnya szavakkal csak azt kellene meg érteni más vélemény is lehet mint a tied.
rücsü41
Aztz gondoltam hogy legalább ez a polgármester nem a vizelete alapján hozza a döntéseit!Hát tévedtem .Krisztina! Ne a megérzéseid alapján mondj ítéletet , ennyit már megtanulhattál volna mint polgármester!
terlasz
Nem lesz itt semmiféle kormánybuktatás, se Magyarral, se nélküle, ugyanis ez politikailag alul művelt, ezerfelé húzó néppel nem megy.Tudom, az ellenzéki pártok..., miközben a problémák mélyebben gyökereznek.
Aki Én
Kit érdekel egy családi perpatvar, különösen az igazságügyi miniszter esetében, akinek az a dolga, hogy pont az ilyenektől védje meg a magyar családokat, különösen a gyerekeket. Ebben az esetben hármat.
Ha ezt évekig megtette velük az anyjuk, mit várhatnak mások?
És nem kellene Vargáék esetében inkább a brutális korrupcióról beszélni? Az tartozik a társadalomra.
Megértem, hogy az ellenzék nem örül valakinek, aki egy hét alatt többre vitte, mint ők együtt hosszú évek alatt.
Első és legfontosabb feladat, az ellenzék cseréje.
Géza
Ismét egy elvetélt kisérlet az Orbán kergetésre. Mindenki világosan tudja, hogy Orbán leváltása esetén ugyan olyan liberális- kommunista terror lenne Magyarországon, mint a lengyeleknél. Beindulnak a tervezett elszegényítésünk, minden deviancia, aberráció még nagyobb teret kapna és beleráncigálnának bennünket a háborúba.
Soha többé liberális-kommunista kormányt. Ismerjük a gyilkosok módszereit.
Yoda69
@Géza: Jelenleg a legszegenyebek vagyunk az Unioban, meg Bulgaria is eloz minket. Innen csak javulhatunk egy demokratikus kormany eseten. Szandekosan nem mondok liberalist, mert ha bukik O1G, akkor azt csak egy sok osszetetelu koalicios kormany tudja megtenni. Amiben helyet kapnak a szocialistak, a demokratak, a liberalisok a szocial demokratak, es a fuggetlenek is. Egy dolog vezerli oket a demokracia szeretete, es az orszag jobbulasanak vagya korrupcio mentesen.
Haboru pedig termeszetesen nem lenne, hiszen tovabbra is NATO tag vagyunk, es mint ilyen nem kezdemenyezunk haborut senkivel, viszont megvedjuk azt akit tamadas er.
Géza
@Yoda69: Ukrajna nem NATO tag. Semmiféle kötelezettsége nincs a nato-nak vele szemben.
Orbán demokratikusan választott vezető, ha elismered, ha nem. Ezt a Nyugat sem vonja kétségbe. Szuverén ország vagyunk, Orbán a törvények szerint kormányoz. Milyen demokráciát akarsz akkor?
Cherry
Sajnálom ezt a nőt nem tárgyilagos csak egy irigy boszorka,, ez a becsület???
Aki Én
@Géza: egyrészt orbán és az összes csicskája volt komcsi, másrészt az elszegényedés már régen beindult, nézd csak meg a tényadatokat.
Nyírfa
Értem Krisztina ellenérzéseit Magyarral szemben, de most csendben kellett volna maradnia. Nagyon csendben.
kereső
Minden esetre jó nagy emberi gátlástalanság, és jellemtelenség- egy magánéleti kudarcra alapozva, arra felfűzve elinditani a "politikusi pályát"- és "harmadik erőként"- egy orbán nélküli fidesz-t megálmodni. Erős gyomor kell ehhez. Ami bizonyára meg is van, hiszen éven keresztül nem csak lojális volt orbánhoz, a NER-hez, a fideSS-hez, hanem ennek a lojalitásnak haszonélvezője is volt vastagon. Rozsdás biciklit nem vennék tőle.
rücsü41
@Yoda69: Tévedsz 69-es!Innen még lejjebb is van,Épp most mutatták be a romániai rendszerváltást.Abban az időben nem lehetett semmit venni a boltokban , mert nem volt árú.Az azért még ennél is lejjebb volt!Azért talán az a szintet nem érjük el.
kereső
@rücsü41: No, hiába lesz árubőség a boltokban- ha nem lesz aki megvásárolja. Miről is panaszkodnak a kereskedők? Nem vásárolnak a magyarok...fél éve azt hozza a kiskereskedelmi statisztika, hogy csökken- folyamatosan a megvásárolt áru mennyisége, volumene. A szegénység egyik fokmérője üres bolt, de ennél fontosabb az elkölthető jövedelem- Romániában a kárpátok géniusza időszakában mindkettő jelen volt.
Yoda69
@rücsü41: Nem azt mondtam, hogy nem élhetünk szarabbul, meg ennél is, 41-es. Azt mondtam az Unióban mar utolsók vagyunk.
De O1G ki is leptetheti az országot az Unióból, es akkor megcélozhatjuk mondjuk E.Korea életszínvonalat.
Géza
@Aki Én: Az egekben van az átlagkereset, munka meg dögivel.
kereső
@Yoda69: Mostanság ez lesz a "jelszó": Az idén rosszabbul élünk, mint tavaly, és jövőre rosszabbul fogunk élni, mint most.
CsipkeRózsa
@kereső: 11:47

Magyar Péter nem a magánéleti kudarccal kezdett, azt a felesége hozta elő, NER-parancsra. Varga viszont kénytelen teljesíteni az elvárt részleteket, mert különben belekerülhet a Völner-ügybe, onnan a börtönbe.

Magyar kénytelen válaszolni és kialakultak a sorozat részei. Magyar Péter valóban változást remélt, azon munkálkodik.
kereső
@CsipkeRózsa: Én másként emlékezem- úgy kezdődött, hogy MP megjelenetett egy posztot- amelyben beszél egy rendőrségi jkv.-ről?/jelentésről?- amelyről úgy szerzett tudomást, hogy megkereste Dézsi András az egyik legkiválóbb oknyomozó ujságiró- akihez mit tesz isten befújta a szél ez a jkv-et/ jelentést?, még mielőtt a hvg lehozta volna a sztorit.
Azóta méka csönd, és hullaszag- hogyan került a jkv/jelentés az ujságiróhoz- kinek mi volt a célja vele?
És már itt sántit egy kicsit a dolog, mert ha ez egy rendórségi jkv. akkor azt az éritettek mindegyike ismeri- sőt talán még alá is irja. Ha, rendőri jelentésről van szó, akkor azt tényleg nem ismerheti- ha a jelentés alapján a rendőrség nem inditott eljárást. Egyébként meg nem érdekel a magánéleti "saga"- annyit leszúrtem az egészből, hogy mindkettő egy nárcisztikus, már-már agressziv akarnok. Vargáról mindannyian tudtuk, hogy hazudott a pegasusról, a völner -schadl ügyről...igy logikusan gondolja az ember, hogy most is hazudik. pedig ez nem evidencia- hiszen poltikusként egy az orbánhoz végletekig lojális, minden gazemberséget , aljasságot feltételek nélkül kiszolgáló politikusról van szó, aki családjával hosszú ideig élt "brüsszelben" áder jános csapattagjakánt- akkoriban nem hallottunk arról, hogy ilyen aljas módon viszonyult volna "brüsszelhez" - és nem tarottam gyertyát nekik, tehát nem tudom, hogyan éltek- viszont az is igaz, hogy egy házasság megromlásához általában két ember kell(persze néha három- de itt erről szó nincsen).
Nekem MP-vel nem emiatt van fenntartásom és problémám...de tényleg nem vennék tőle rozsdás bicajt, mert képes eladni újként.
CsipkeRózsa
@kereső: Amit leírták, hogyan kezdődött, azt nem tudtam, de én vennék kerékpárt Magyartól.

Örülök, hogy valami elkezdődött, és ilyen sokan lelkesedtek be Orbán ellen, ezért én Magyar-drukker vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.