Varga Judit exe szerint ő soha nem ütött, őt viszont hol ököllel, hol lábbal verte a lemondott miniszter.

Tovább folytatódik a Magyar Péter-Varga Judit szappanopera, amely azután robbant ki, hogy Magyar Péter nyilvánosságra hozta a Völner-Schadl ügyben állítása szerint fontos hangfelvételt.

Na, ennél már nincs lejjebb a Magyar-Varga-sagában – Az exférj szerint a volt igazságügyi miniszter verte és rugdosta őt

Magyar Péter szerint verte őt a volt felesége/Fotó: Facebook/Magyar Péter

Varga Judit eleinte Facebook oldalán szidta volt férjét és elmondta mindenféle bántalmazónak. Ezután elment Hajdú Péterhez a Frizbi TV-be, ahol még további részleteket mesélt. Mint azt a propeller.hu is megírta: állítása szerint odáig fajult a civakodás köztük egyszer, hogy volt férje késsel a háta mögött erődemonstrációként sétálgatott a lakásban. A volt miniszter elcsukló hangon mondta a műsorvezetőnek, hogy a végén már tudta, ebből válás lesz és már csak az éltette: szabad ember legyen.

Magyar Péter most erre Facebook-bejegyzésben reagált. A politikusnak álló férfi szerint

„lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda.”

Majd bevallotta:

„Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)”

Ezután az ő verzióját is leírta kapcsolatukról:

„Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött. Engem úgy neveltek, hogy a házastársi vitákat az ember nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Sem akkor, amikor történnek, sem 5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából. Eddig igyekeztem ennek megfelelően eljárni. Igyekeztem csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évünkre.”

Magyar Péter szerint a rogáni propagandának a Hajdú-interjúval az volt a célja, hogy elterelje a figyelmet a Völner-Schadl-ügyről és a hazáért való kiállását lehúzza a bulvár mocsarába. Szerinte a magyarok átlátnak a szitán és a szeretet legyőzi a gyűlöletet, az összefogás az irigységet és az igazság a hazugságot.

Közben az internet kegyetlen világa egy ragyogó mémet hozott össze minderről.

https://www.youtube.com/watch?v=i4H0-KWGhPw

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@magyarigeza: figyu gyogyós, ki az a varga péter!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Nessy: Az a baj, hogy ezekre az emberek nem gerjednek :(
Bűnbak
@KisTehen: Manapság, számít?! Amikor 666 gendert tartunk számon?
Őrnagy
@Bűnbak: A genderidiótáknak biztos számít, de a normális emberek, akik tudják, hogy csak nők és férfiak vannak a felnőttek között, a gyerekeket pedig nem szabad összezavarni semmilyen korban a genderidiótizmussal, azoknak a normalitás számít, és tudják, hogy nincs semmi szükség agybajos aberrált tanok terjesztésére..
Szegény Dzsoni és Árnika
@magyarigeza: Sok nevű buta paraszt! Miből gondolod, hogy más néven elfogadhatóbb lesz a válaszod?
Én, Légió, azért futottam sok néven, mert már a nevem kifejező volt, de egy idő után meguntam (meghogy a rendőrséget is félrevezessem - ez csak vicc volt)
Jelenleg, fingom sincs, hogy mi a nicknevem, de biztos kifejező.

Tudod, ez a világ már régen elbukott - a benne élősködő emberekkel együtt... miatt !!!
Olyan jó, hogy meghalunk. Ez egy ajándék!
A feltámadás? Az is egy ajándék!
KisTehen
@Bűnbak: persze, hogy számít a libsiknek
magyarigeza
@Pusztai: Balfasz hazaáruló dollárkák! Megdöntöttétek-e már azorbánt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.