Áldozatvédőként kötelességemnek is éreztem, mert annak ellenére, hogy Varga Judit az ellenkező politikai táborhoz tartozik és rengeteg olyan vérlázítóan aljas dolgot művelt minisztersége idején, ami miatt politikusként szimplán megvetem, de emberként és nőként akkor sem vetem meg. Feltételezett áldozatként pedig végképpen nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Szinte soha senkitől sehol nem hallom, olvasom: Varga Jucus nem szólt vissza, nem vágott vissza,
10 évig hagyta abbuzálni magát ez a kifelé vaslédinek látszó asszonylény 3 gyerekkel?
Ki hiszi el???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Ha jól értettem, akkor itt valami nagyon nem stimmel. Ha nem derül ki ez a pedofilsimogató magatartás, akkor a mai napig is zsíros állásokban tobzódna Magyar Péter úgy, hogy továbbra is gyötörhetné, alázhatná Jucust, a volt feleségét. Itt mindenki hülyének néz minket?
csak úgy....
@lusta: magyarral kapcsolatban nekem rákóczi jut mindíg az eszembe,aki sokáig fönemeskedett,majd egyszer csak megcsömörlött és a kurucok élére állt!
lusta
@csak úgy...: Hosszú a történet, de a tanórákon tanított szabadságharc élére álló Rákóczi történetének nincs sok köze a valósághoz.
csak úgy....
@lusta: a történelem egy fura dolog, könnyen átírható !
SÍva
@Maccska: Én értem, hogy másként látjuk a helyzetet és azt is értem, hogy Varga (vagy inkább a hatalmat féltők) a családi problémáinak az ország világ elé tárásával próbálják takargatni a nyilvánvalót! Az az igazság, hogy ha igaz amit a hölgy állít akkor egy nagy hülye! Nem szülök három gyereket egy bántalmazónak és ha lehetőségem van rá (márpedig volt rá) azonnal szabadulok a kapcsolatból.
lusta
@SÍva: Ugyanakkor szakértsük meg a környezetét. A pedofilsimogható bayerzsóti szerint már legalább 10 éve tudnak minderről. Ugyi ők most (IS) a nagy barátok, akik ezalatt a 10 év alatt semmit sem tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.