A címben szereplő mondat azután hangzott el, hogy arról faggatták a Fidesz EP-listájának vezetőjét, miként fordulhatott elő, hogy Varga Judit azt állította, a propagandaminiszter és emberei belenyúltak a Völner–Schadl-ügy irataiba.

Az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága szerdán az Európai Parlamenti lista élén a távozó Varga Juditot váltó Deutsch Tamást hallgatta meg. A Momentum soraiból Fekete-Győr András azt kérdezte Deutschtól, egyetért-e azokkal, akik szerint Varga Juditnak, Rogán Antalnak és Gulyás Gergelynek a bíróságon a helye, ahol tanúként és talán gyanúsítottként kellene kihallgatni őket a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott felvétel miatt.

Rogán Antal szerepéről kérdezték, mire Deutsch Tamás elegánsan ennyit mondott: odakint szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal

Deutsch Tamás mindig kikerülte az egyenes választ, ha Rogán Antalról kérdezték    Fotó: YouTube

Deutsch erre az ülésen nem válaszolt, később viszont az RTL Híradó riportere megállította és arról faggatta, hogy fordulhatott elő, hogy – a hangfelvétel tanúsága szerint – Varga Judit azt állította, Rogán Antalék belenyúltak a Völner–Schadl-ügy irataiba. A politikus erre így reagált:

„Az az igazság, hogy az egész üggyel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy odakint szörnyek járnak diktafonnal és nadrágszíjjal”.

Az Index hozzáteszi: Deutsch a diktafonnal és nadrágszíjjal Magyar Péterre utalt – a diktafonnal arra célzott, hogy Magyar volt felesége, Varga Judit tudta nélkül rögzítette beszélgetésüket, míg a nadrágszíjjal a férfi állítólagos házasságon belüli agresszív viselkedésére. Az „odakint szörnyek járnak” kifejezéssel pedig az influenszertüntetés címét idézte meg, melyet a kegyelmi ügy kirobbanása után szerveztek a Hősök terére még februárban.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 19:19 Napifilipke látod millyen okoss vagy! Tudsz te ha akarsz ugye?
Észrevetted végre, hogy a családi dráma és egy országos ügy a Varga-Magyar családban robbant?
Szét kell és szét is lehet választani a két botrányt! A családi perpatvar a magánügyük és csak rájuk tartozik...persze más kérdés hogy ezt kiteregetik vagy nem, egy Hajdú féle celeb műsorban:).
Makulátlannak kell lennie? Kinek? Családi ügyben lehet hogy nem "makulátlan" egyik sem! Országos ügyben inkább a Varga sáros mint Magyar Péter! Hmmm?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Őrnagy: Te vagy az az analfabeta aki mindent 2x mond, 2x mond??? Vagy csak azert, mert a karaktertelenek a karaktekert fizetnek? Meg az igen szegenyes szovalasztekod is nagyon hajaz a Goebbels Toni nehany szavas tömondatos propagandaszlogenjeire, ami minden csicskamedianal a csapbol folyik. Ja, hiszen az is az egybiteseknek szol...
Cherry
Hahahah ezt a kábitószeres cigányt kérdezik nevetséges idióták
Eladott Ország
@Szegény Dzsoni és Árnika: ♦ Előbb szólni kéne szegény Dzsoni és Árnikának...
"Kékvér"fidesz verzió... Orbáni életképek,
twitter.com/janos_hary/status/1730480042868633968/photo/1
Orbán szerepelt a Sólyom András rendezte , 1983-ban készült Szegény Dzsoni és Árnika című tévéfilmben, ahol egy roma származású tolvajt alakított, hitelesen! Valaki szólhatna már neki, hogy vége a forgatásnak! Orbán egyszerre a nemzet szinésze és átka.
uploads.disquscdn.com/images/0a8c707e0114648c5699e9a395736863ef0183343f1ec799c85582d5b7ce131d.jpg?w=800&h=414
geopapa
Tompika mellébeszélt: a kérdésre adandó válasz helyett felböfögte a pártkánont. Persze tőle önálló gondolatot elvárni reménytelen. Hogy ebben mit talált elegánsnak az újdondász, az rejtély.
Ezodabasz
@Szegény Dzsoni és Árnika: A magyar nyelv pontos és kifejező. A gondolkodás nem nyelvfüggő!
Az angol a magyar nyelvhez képest tényleg primitív!
namihami
Egyre jóképűbb ez a Tomigyerek! Folyamatosan ütnek ki rajta a cro-magnon-i jellegzetességek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.