BALOG-PÁTER NEM HIBÁZOTT, HANEM BŰNÖS, DE CSAK JELENSÉG!! =)) Perintfalvi Rita katolikus teológus szerint az autokráciából a totalitárius állam felé lépegetünk. Ijesztőnek tartja a saját egyháza hallgatását, és úgy véli, kríziskommunikáció szempontjából Balog Zoltán református püspök a lehető legnagyobb hibákat követte el. Interjú.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Balog Páter nem hibázott: BŰNÖS!

Persze nem az un. kegyelmi-ügy az igazi gond, az csak az utolsó csepp volt a pohárba

Pontosabban ebben az esetben már nem lehetett úgy csinálni, hogy nem történt semmi. Kezdettől fogva úgy kezelték, hogy nincs itt semmi látnivaló, s sajnos – vagy hál’Istennek – Balog még mindig nem fogta fel, hogy milyenek a következmények. Komolyan azt hitte – talán nemcsak ő, nem zárható ki, hogy Őfenesége maga is =)) -, hogy a két liba (hogy ez tisztáldozat lenne az is véleményes) beáldozása elegendő.
Pedig isten látja lelkem igencsak gyengus az a teljesítmény amit a magukat ellenzékinek és politikusnak csúfolók és a nem Orbán alfelénél lebzselőnek hirdető firkászok összeszerencsétlenkedtek és még most is teszik nap mint nap.
„Orbánék őszödi beszédét teszi közzé Magyar Péter” – harsogja a sajtó, ami nem csak azért téves, mert a NER-társakat más fából faragták.
S valójában nem a Polt féle szokásos értelemzési anomáliának, hanem a Balog-ügynek kellett volna lennie az igazi katarzisnak. Persze ezzel nem tudom azt mondani, hogy a mai matyar rögvalóságban bármelyik is az lenne! =))
Ennek ellenére elképesztő, de ugyanakkor nagyon jellemző az a bocsánatért esedezés, hogy és ahogy a nepszava.hu szerzője idétlenkedik: „A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. Szentségtörésnek számít-e, ha ebből az alkalomból olyan profán témáról kérdezem, amilyen a bicskei pedofilbotrány?”! =))
Havanagi
Református egyház??? Ismerek olyan nőt,akit verbálisan és fizikálisan vert a férj(szeretője volt,ivott,két kiskorú gyerek mellett)már régóta az egyik református templom gondnoka!!!Hogy van ez?!!Szenteskedő korcsok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.