Ki is az a Vidéki prókátor? A HírTV Sajtóklub című, Bayer Zsolt vezette műsor május 31-i nagyszombati epizódjában dobta be Néző László, a Magyar Nemzet és a Mediaworks főszerkesztője először a köztudatba az újabb családi szálat Magyar Péter hiteltelenítésére: tudni vélte, hogy ki bújik meg a „Vidéki prókátor” közösségi oldal álcája mögött.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A magyar média egyik ha nem a leg legalja ez a Sajtóklub c. szennyedék.
Még a címet is lopták a régi ATV-ről.
Mit nem lopnak, mikor nem hazudnak, epét hánynak és az a röhej, amit másokra fognak, na azok pont ők, mintha magukról mintáznák.
Pusztai
A magyar média egyik ha nem a leg legalja ez a Sajtóklub c. szennyedék.
Még a címet is lopták a régi ATV-ről.
Mit nem lopnak, mikor nem hazudnak, epét hánynak és az a röhej, amit másokra fognak, na azok pont ők, mintha magukról mintáznák.
rücsü41
Azt gondolták az urak, hogy ha Magyar Péter mellett nem áll ott a felesége,Vargáék lánya a Jucus aki félelemből, hogy minél előbb szabaduljon attól az üldözőjétől, abuzálójától ,akit Ő ütött , rúgott , szidott , pofozott, hogy legközelebb ne tehessen ilyet a kalitkája ajtaját nyitva hagyó és mindenbe segítő Péterével, majd édes anyja nem áll ott és nem segíti, az nem ismerik az anyák természetét, és képesek zt scak anyákra jellemző tulajdonságot felróni neki.Szégyen, mert a magyar családban az anya foggal körömmel védi a gyermekét, de a FIDESZ-ék rossz néven veszik.Gyalázat
ez a felfogás az anya szerepéről.Azt gondolják, hogy a férfi gyereknek a fideszes feleségével valami baja van , akkor mindenképpen a FIDESZ mellé kell állni, és akár mit is tett az a feleség , neki mindig igaza van, és úgy könyvelik el a dolgot mintha az nőt a férj egészen biztosan verte, alázta és a többi és a többi.Azt hogy a nő mit csinált a házasságban az egyáltalán nem érdekes, ő ártatlan mint egy angyal, azaz mint a fideszes Varga Judit!
kereső
Ez egy nagy hazugság. A "vidéki prókátor" a bicskei áldozatok ügyvédje- Ő" boritotta" a kegyelmi ügyet, a 444!-en keresztül.
Hazugság=NER=orbán viktor=fideSS!
CsipkeRózsa
A Magyar ellenesek már az anyjánál tartanak.
rücsü41
A magyar anyák példaképe Baradlay Ödönné a Kőszívű ember fiaiból, aki szembe száll a férje végakaratával, nem megy férjhez a császári megbízotthoz újra, inkább azzal foglalkozik hogy mind a három fiát a haza védelme érdekében mozgósítsa, és a haza és a független Magyarország védelme érdekében mozgósítsa őket.Ezek közül mely feladatokat nem teljesített Magyar Péter édesanyja.Neki is ugyan az a tisztelet jár mint özv.Bradlay Ödönnének, nem pedig megvetés, kipellengérezés, vádaskodás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.