Varga Judit elmondása szerint volt férje, Magyar Péter nem csak vele szemben alkalmazott lelki terrort, hanem a legidősebb fiánál is, a kamaszkorú gyermek már csak édesanyja noszogatására hajlandó találkozni az apjával.

Varga Judit szerda este közel kétórás interjúban mesélt a Magyar Péterrel való házasságáról. A FrizbiTV adását pár óra alatt több százezren nézték meg. Az egykori politikus arról is őszintén beszámolt, hogy a házasságuk borzalmait nem csak ő, hanem sokszor a gyermekei is szenvedő alanyai voltak.

Újabb fejezettel bővült a Magyar-Varga-saga: az egykori házaspár fia sem akar a lelki terrort alkalmazó apjáról tudni – Igaz, ezt csak az anya állítja

A kép illusztráció. Varga Judit beszédet mond 2023. november 11-én. Fotó:MTI

Magyar bezárta nejét egy szobába

Az egyik ilyen eset az volt, amikor a család egy nyári rendezvényre készült, de Magyar valamitől hirtelen bekattant.

Én éppen sminkeltem, ő meg nem akart oda elmenni, valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem ott megnyitó beszédet kellett mondanom, ekkor már miniszter voltam. Már indulni kellett volna, de ő bezárt engem, kijelentve, nem megyünk sehova… – emlékezett vissza a megdöbbentő esetre Varga Judit, aki teljesen szürreálisnak nevezte, hogy már vártak rájuk, a gyermekeik a ház előtt voltak, miközben ő be volt zárva egy szobába. Állítása szerint kiabálni kezdett, amit meghallottak a gyerekek is, végül a nagyobbik, aki akkor még csak 11 éves volt, hozott egy másik kulcsot és azzal szabadította ki az édesanyját a fogságból. Hangsúlyozta:

„Minden gyerek emlékszik még erre a jelenetre”

A nagyobbik fia már látni sem igazán akarja az apját

Varga Judit elmondta, a történtek ellenére boldog embernek érzi magát, örül, hogy 16 évnyi házasság után “sikerült megszabadulnia egy szörnytől”. Ráadásul a fiain is látja a pozitív változást. A beszélgetésből kiderült, legnagyobbik fia már nem hajlandó az apjánál lakni, még egy hétig sem.

Néha én kérem, hogy tartsa vele a kapcsolatot, menjenek el ebédelni, de ez is mindig konfliktusokba fullad. A gyerekeken zongorázni lehet a különbséget, látják, hogy a Mama megváltozott. Nem csak sír, hisztizik vagy üvöltözik állandóan, mert nem tudja elviselni az otthoni terrort. Most már van egy szeretetteljes miliő.

Férje állandóan megalázta az idősebb fiukat

Édesanyaként Varga Judit többször próbálta Magyar Pétert arrafelé terelni, hogy rendezze a kapcsolatát a nagyobb fiával. Szerinte a probléma azzal volt, hogy állandóan megalázta a serdülő korba lépő gyermeküket. A fiú állítólag nem tudott úgy viselkedni vagy megszólalni, hogy apjától ne kapott volna folyamatosan kritikát, ugyanazt az abúzust, amit a feleség is - írja a Közbeszéd.

Forrás: Kozbeszed.hu, Borsonline.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Itt az elég! Szégyellje magát mindenki, Vargától az újságírókig, aki nem tiszteli a gyerek személyiségi jogait!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Eddig nem vették észre a gyerekek csak most ??a nagy vele lakott, ez a nő egy mocskos fidesz rib@nc
csagyi
@sokanvagyunk: Értelmes és intelligens embereknél bizony megtörténik! Ha korábban szerették és tisztelték egymást csak az eltelt idő alatt megváltozott a kapcsolatuk minősége, attól még nem kell egymást lejáratni és leértékelni.
Aki ezek hiányában válik az legalább ne a TV-ben és a rádióban próbálja kiteregetni a szennyeseit.
Természetesen ennél a történetnél sem volt nehéz megjósolni részünkről már jó előre a várható forgatókönyvet..
Bejött az etetés és vannak akik boldogan kanalaznak a "történetből".
sokanvagyunk
@csagyi: Talán mert anno még nem volt internetes mocskolódás, sok ezer kibic hozzászólással.
Pusztai
Mai:
Péterffy Éva nő és családvédő: 27 év munkáját cseszte szét Rogán VJ aljas felhasználásával, amikor a politika érdekébe bedobják Vargát hazudjon áldozatként felmutatva magát férje karaktergyilkolására lejáratására 3 gyerek mellett.
2 napos:
-- Mérő Vera aki szakértője és tevékenyen részt vesz a nők védelmében, abuzálásának felderítésében, maga is azt mondta : Varga szereplése nagyon sokat ártott az ő tevékenységének!!
Manhattan
Mocskos egy nő! Feláldozza a gyerekét a NER oltárán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.