Nagy Attila Tibor politikai elemző szerint a jelenlegi légkör logikája szerint Varga Judit exférje nagyon sok szavazatot vehet el az ellenzéktől a jövőben.

Nagy Attila Tibor az ATV Start című műsorának volt a vendége, ahol a szóba került Magyar Péter és a baloldal is. A politikai elemző az MSZP-DK-Párbeszéd által bejelentett közös listás indulással kapcsolatban elmondta, hogy ez szerinte a gyengék összefogása, azért, mert a Párbeszéd szinte mérhetetlen, támogatottságában valahol 0 és 1 százalék között mérik. Kiemelte, hogy az MSZP is kispárttá zsugorodott, bár erősebb, mint a Párbeszéd.

Reszkethet a baloldali kispártokat bedaráló DK, mert fokozatosan szívja el a levegőt előlük Magyar Péter

A nemrég megjelent, és üstökösként előre törő Magyar Péter a DK-tól is elvesz szavazókat     Fotó: Facebook

Ugyanakkor a Gyurcsány-párt nem olyan gyenge, ezért úgy látja, hogy az „erősebbecske fogott össze a nagyon gyengékkel”, ami valójában egyfajta bedarálás. Szerinte ez a megállapodás egy válasz a Magyar Péter-jelenségre, ugyanis a jelenlegi politikai légkör logikája szerint Magyar nagyon sok szavazatot vehet el az ellenzéktől a jövőben.

Különösen a Momentumtól és a Kutyapárttól, de természetesen a DK-sok sem lehetnek nyugodtak. Ugyanis Magyar Péter kezdi elszívni a levegőt az ellenzéki pártoktól, ezért ha külön-külön indulnak, akkor nagy lebőgés lehet, ami azt jelenti, hogy a DK félelme teljesen jogos.

Magyar Péter legújabb akcióival kapcsolatban elmondta, hogy a férfi egy olyan manipulációs technikát alkalmaz, amelyben a valóságnak csak egy szeletét tárja elénk. Az elemző szerint Magyar Péter most egy negatív kampányba fogott.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor mégsem a "kiábrándult fideSS-esek, és az eddig közönyös/közömbösöket" aktivizálja? Vannak egyáltalán "kiábrándult fidess-sek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
"Magyar Péter legújabb akcióival kapcsolatban elmondta, hogy a férfi egy olyan manipulációs technikát alkalmaz, amelyben a valóságnak csak egy szeletét tárja elénk. Az elemző szerint Magyar Péter most egy negatív kampányba fogott"

és mijatúró az negatív technikai manipuláció?
tod elemzőkém, az a hálzet, hogy ezerszer jobban komunikál mint az egész ellenzéki szarhalom, veled együtt!
irígykecc??
KisTehen
@Pusztai: mindenkinek beszól ... mzp is ezt csinálta
kereső
Akkor mégsem a "kiábrándult fideSS-esek, és az eddig közönyös/közömbösöket" aktivizálja? Vannak egyáltalán "kiábrándult fidess-sek?
Pálinkás Pál
@Pusztai: ez a nat egy fidesz szócső...csak úgy ugat ,ahogy a cigó megrendeli...
dr. prédikátor
Na azért csak ovatosan MP vel. Mert nem minden az aminek látszik!!! Nyugtával kell dícsérni a napot!!!
KisTehen
@kereső: a fidesz elvesztett 200-300 ezer szavazót ... kellett csinálni valamit, hogy ne kerüljenek rossz kezekbe

HAHAHA
KisTehen
@kereső: a többi csak hab a tortán :)
justhpeter
Ne tegyünk úgy, mintha a DK egy komoly alakulat lenne - a megélhetésiek élén.
kereső
@simmering73: Szerintem- az ifjú orbán.
Eladott Ország
Nagy Attila egy pótolhatatlan tudású politikai elemző, de én még megvárnám, Fásy Zsülike és Török Gábor politikai polihisztor szakvéleményét is.
Eladott Ország
@kereső: ma, 17:23 ♦ Ezért van még a fidesz hatalmon...
twitter.com/i/status/1774474991704134127
Anyai nagyapám (isten nyugosztalja békében) egy falusi tsz-ben volt lovaskocsis. Gyerekként ( 6-7 évesen ) megkérdeztem tőle, hogy miért van az a bördarab a ló mindkét szeménél?...
twitter.com/csorike1520/status/1774706973319041178/photo/1
rücsü41
Nincs abban valami ellentmondás, hogy Magyar Péter Orbánt szólítja fel, hogy mondjon le és a többi minisztert is és közben meg az ellenzéktől vesz el szavazókat, és nem a FIDESZ gyengíti.A FIDESZ és KDNP kormány hibáit ostorozva gyengíti az ellenzéket?Mi lenne akkor ha az ellenzéket is támadná?Akkor meg a mostani uralkodó pátoktól venne el szavazatot?Ez a Magyar akkor egy fideszes kreálmány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.