A politikai pályára lépett férfi azt is megjegyezte: a vele készült interjúval nagyon méltatlan helyzetbe hozták a volt feleségét, „iszonyatosan sokat ártottak – és ő is, ezt ki kell mondanom – a gyermekeinknek”.

Magyar Péter szerint, az ominózus Frizbi interjú óta, jóval nagyobb a gratulálók, követők és a jókívánságok száma az országépítő tevékenységükhöz. Ez teljes mértékben ellentétes hatást váltott ki, mint amit elérni szándékoztak.

Magyar azonban azt is megjegyezte: nagyon méltatlan helyzetbe hozták a volt feleségét, „iszonyatosan sokat ártottak – és ő is, ezt ki kell mondanom – a gyermekeinknek”. Meg természetesen a férfi is, aki az utóbbi idők legaktívabb posztoló a közösségi oldalon a politikusok közül.

Végre, erre is ráébredt – Jobb, későn, mint soha, Magyar Péter belátja, sokat ártottak volt feleségével a gyerekeiknek

Fotó: Magyar Péter Facebook oldala

Engem úgy neveltek, hogy lehetnek a házasságban problémák, de azt nem mondjuk be egy olyan interjúba, amit akár több millióan is megnézhetnek. Teljesen mindegy, hogy haragszunk-e a volt házastársunkra, vagy csak megkérnek erre, esetleg egy politikai narratívát vagy elterelő hadműveletet kell vinni

- mondta, és szerinte a kormány „teljesen hülyének nézett mindenkit”. Az EP-választással kapcsolatban azt nyilatkozta

Lehet, hogy nagyon sok mindenki most fideszes színekben elindul, mert már nem tud ugrálni, de ne legyenek meglepődve, hogy az önkormányzati választás után rengeteg polgármester és képviselő fogja otthagyni a Fideszt.

Véleménye szerint a polgármesterek és képviselők vagy függetlenül tevékenykednek tovább, vagy az ő politikai csoportjukhoz csatlakoznak. Ezt követően megemlítette, hogy az Európai Parlamenti listájukat egyedülálló módon állítják majd össze, olyan módon, amit korábban még senki sem alkalmazott.

Meg fogjuk kérdezni az embereket: »kit szeretnétek ti a listán?«. Be fogom jelenteni szombaton: lehet pályázni önéletrajzzal, Európa-vízióval, Magyarország-vízióval.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azért nem pont ezt mondta, hanem ezt:

'Teljességgel kontraproduktív volt, amit csináltak – mondta Magyar Péter a VálaszOnline podcastjében Varga Judit Frizbi-interjújával kapcsolatban. Magyar szerint nagyon méltatlan helyzetbe hozták a volt feleségét, „iszonyatosan sokat ártottak – és ő is, ezt ki kell mondanom – a gyermekeinknek”, fogalmazott.'
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
faszt látja be ... ez csak a műsor része
nemkati
Azért nem pont ezt mondta, hanem ezt:

'Teljességgel kontraproduktív volt, amit csináltak – mondta Magyar Péter a VálaszOnline podcastjében Varga Judit Frizbi-interjújával kapcsolatban. Magyar szerint nagyon méltatlan helyzetbe hozták a volt feleségét, „iszonyatosan sokat ártottak – és ő is, ezt ki kell mondanom – a gyermekeinknek”, fogalmazott.'
Philip Marlowe
"Engem úgy neveltek, hogy lehetnek a házasságban problémák, de azt nem mondjuk be egy olyan interjúba, amit akár több millióan is megnézhetnek." ( Válasz Online podcast)

És azt is belenevelték, hogy a feleségével tartott magánbeszélgetést, titokban felvegye, majd az ügyészségre vigye, és ott sajtótájékoztatókat tartva világgá kürtölje sok millió embernek.
Ez a csávó nagyon beteg vaze!...:((((((((((
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, a viktor bácsid,szerelmed sokkal betegebb!
balos
@csak úgy...: Szerelemről szó sincs egy kitartott buzi esetében!
Cherry
@KisTehen: Te proli és mit vallott be az a retkes s@rki aki Anyának mondja magát
Pegero
Magyar Péter a neki megír kottából zongorázik! Ne szépítsük a dolgokat, ő egy nárcisztikus, agresszív beteg ember, akinek ugyanolyan rövidéletű lesz megálmodott karrierje, mint MZP-nek!
Horizont
@Pegero: Jucus milyen kottából játszott és játszik?? Tudom nektek nagyon fájdalmas, hogy felkavarta az álló poshadt vizet meg az is hogy fogy a fidesz nyalonc tábora. Hát ez van... Éppen ideje.
Pegero
@Horizont: Javaslom, ne igyál előre a medve bőrére, várd ki a végét. Emlékszel hány embernek tapsoltál előre a választások előtt? Mi lett a vége? Ellenzéki romhalmaz és siralomház!
KisTehen
@Cherry: vedd ki a faszom a szádból mielőtt hozzám szólsz
Horizont
@Pegero: senkinek nem tapsoltam. Elmentem szavazni és abban reménykedtem mindössze, hogy nem lesz meg a 2/3. Bár ezzel a választási rendszerrel nem sokba reménykedhettem.
Most kicsit más a helyzet. Az emberek nagy részének tele a töke is az úrhatnám ingyenélőkből a szar gazdasági helyzetből a sok hazugságból. Megroggyant a NER, orbán kiöregedett így minden előfordulhat.
Horizont
@KisTehen: 17:24
Ezt pont te mondod???
viccesvigságok
ezt megint valaki idelihegte , vagy csak böfögőtt? és holnapután mi lesz az érdekszféra? ma megálmodja vagy a csillagok állásábol babbal ?jósolhat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.