Karácsony Gergelynek üzent a főpolgármester-jelölt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Az viszont nem volt ígéret, hogy orbán kifosztja az önkormányzatokat, mégis megtette.
KisTehen
mióta karácsony lett a főpolgármester, már ezek az idióták se a 3-as metróba járnak szaunázni

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3179/31793/317938/31793877_edc05398d58260ed8c26368861b553de_wm.jpg
CsipkeRózsa
A klímát állítólag utólag nem lehetett volna beszerelni. A börtönt kinek ígérte, nem ő a bíró, azt végezze el a bíróság.
Pusztai
@CsipkeRózsa: az volt a baj, hogy a klíma súlyát nem bírta volna el a szerelvény mechanikailag.
rücsü41
Dávidom!Most tényleg ennyire járatlan vagy a jogban , vagy csak tetteted magad?Karácsony börtön ígéretei olyanok mint Orbán azon kijelentése hogy elfoglaljuk Brüsszelt.Tudod Dávidom börtönt csak a bíróság ígérhet komolyan, mert ő szabhat ki börtön büntgetést, a többiek csak ijesztgetnek vele.Még az is komolytalan megjegyzés , ha csak annyit mondott Karácsony, hogy majd büntetőeljárást indítanak a vétkesek ellen, ugyanis ennek a gyanúnak a magállapítása jogi kérdés, és egy önkormányzatnál nem dönt az okos polgármester a feljelentésről, igénybe veszi a jogi osztály véleményét, és ha ott olyan megállapítás születik , hogy nem indokolt az eljárás megindítása, akkor nem fog eljárás indulni csak azért mert a Főpolgármester azt egyszer indulatosan megjegyezte.Amennyiben az államigazgatási munkád során csak ennyi jogi ismeretet szereztél Dávid, akkor nagy szükséged lesz egy hosszabb jogi ismeretek tanulására, vagy állandóan jogi szakértővel kell járnod, és mielőtt kinyitod a szád az előtt jogásszal kell konzultálnod, hogy ne válj nevetség tárgyává.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.