Magyar Péter újabb tüntetést tartott, ahol Orbánnak és Gyurcsánynak is üzent. Magyar Péter azt mondta, Gyurcsány Ferenc pillére és a biztosítéka a NER-nek. Magyar szerint Orbán célja, hogy minden választáson Gyurcsány ellen induljon, mert őt mindig le tudja győzni. Orbán és Gyurcsány párosa 20 éve változatlan, mesterségesen megosztva így az országot -véli Magyar. Varga Judit exe szerint le kell győzni a turáni átkot, a magyarok megosztottságát. A jobboldalit a jobboldaliságáért, a baloldalit a baloldaliságáért kell tisztelni.

A Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért névre keresztelt tüntetés délután kettőkor indult el a Deák Ferenc térről, ahonnan a Kossuth térre vonult a tömeg, itt felszólalt többek között Nagy Ervin színész, Tarr Zoltán református lelkész és Nagy János szigetszentmiklósi polgármester is.

"Orbán célja, hogy minden választáson Gyurcsány ellen induljon, mert őt mindig le tudja győzni" – Egyszerre kapott pofont a kormányfő és a DK-elnök

Gyurcsány Ferenc pillére és a biztosítéka a NER-nek

Az atombomba mi vagyunk, a magyar nép

– jelentette ki Magyar Péter a Kossuth téren, azt kérve, mindenki tegye fel a kérdést, mit tehet a hazájáért. Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy „a megoldást ne csak tőlem várjátok”, mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért.

Elmondta, azért vágott bele, hogy elindítson egy új korszakot, de ő „csak egy szikra, aki elindíthatja a motort”. Hangsúlyozta, nem lesz elég a fotelben ücsörögni, kommentelni, „ma miénk itt a tér, a pesti utca, de vissza kell venni a falvainkat és városainkat”. Magyar Péter úgy vélekedett, hogy „Gyurcsány Ferenc a pillére és a biztosítéka a NER-nek”.

Orbán Viktor mindig vele akar megvívni, mert őt mindig legyőzheti, „Orbán és Gyurcsány párosa húsz éve változatlan”.

Magyar Péter szerint a vidéki-fővárosi, keleti-nyugati, baloldali-jobboldali szembenállást mesterségesen tartják fenn, „ebből kell kigyógyulni, legyőzni a turáni átkot”, nem széthasítana, hanem egyesítene, hidakat építene és új időszámítást indítana Magyarországon.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ketsegtelen hogy a 18 eve tarto karakter gyilkossag Gyurcsany ellen megtette hatasat. Mara mindenki szemeben, aki nem ert a politikahoz, es csak a "koz"teve hirein el Gyurcsany mumus lett, akitol felni kell. Ezzel szemben az igazsag az, hogy jelenleg a DK es szovetsegesei jelentik az egyetlen demokratikus alternativat a pedofideSSel szemben.
Udvozlom Magyar Peter kezdemenyezeset, es bizom benne hogy sikerul egy harmadik erot felepitenie, amely elszipkaz legalabb 5%-nyi szavazatot a fideSStol. Igy visszallhat az egyensuly a politikaban, es letrejohet egy egeszsege koalicio.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
""Orbán célja, hogy minden választáson Gyurcsány ellen induljon, mert őt mindig le tudja győzni"

Sajnos ez pontosan így van. Amit a DK fanatikusokon kívül mindenki így is lát!
Ezért történelmi bűn, hogy Gyurcsány és a DK a belátásképtelensége miatt garantálja mindig a maffia győzelmét.
Ezt persze nem lehet elmondani a fanatikusainak, ezért kenik a vereséget mindig másra...
tothjani
Orbán célja:
"Egy olyan kormányzati rendszert próbálunk felépíteni, amely minimálisra csökkenti a duális erőtér visszaállásának esélyét, és helyette hosszú távon egy nagy centrális erőtérben rendezi el a politikai kérdéseket. Nem ellenkormányzást kell folytatni, hanem a nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítani. Az állandó harc helyett az állandó kormányzás politikáját folytassuk."
(2010 Kötcse Orbán kormányprogramja.)
Nyírfa
@tothjani: És megcsinálta. Az asszisztálásunkkal.
csak úgy....
ezt pofázom évek óta, ferkó tartja 12 éve életben a dagit! - mondhatni,feri a viki jobbkeze.
Philip Marlowe
Nem hiszem, hogy nagyot tévednék, de ez a csávó nagyobbat fog bukni, mint Marky Zay!
Ez törvényszerű!
Kíváncsi voltam, mi az a "szenzáció" amit Ő tud, ezért rákerestem, de ez Egy hatalmas NULLA!
Ráadásul aki odafigyelt a szövegre, az láthatta, hogy semmi elképzelés, csak egy "finomított Orbánozás".
Picit belecsíp az ellenzékbe is, mint ha Ő más lenne, de amúgy aki odafigyel arra amit mondott, az láthatja, hogy nincs új a nap alatt!!! Márky Zay...stb...2.X.0 variáció!
troppauerhumer
@Béla333: Hát persze kretén hehee...Fletó szavazta meg 2010-14-18-22-ben a 2/3-t ,és még véletlenülsem a magát nemzetthy elhülyíteni hagyó tunya ,finnyás ,nekem ezsejó,azsejó mert Fletó ,aki rég megmondta nem akar minielnök lenni,és nem akadályozná egy esetleges jövőbeli ellenzéki kormány munkáját,meg Dobrev,meg MZP,meg Momentum,meg MSZP,meg Párbeszéd stb...,csak ne kelljen felelősen dönteni ,nem Fletó és a többi vesz hülyére nanem Orbán a Fletózással és most ugyanazt adta elő MP,szó se volt a háborúról, Ukrajnáról,a ruszki függőségről ,az EU-ról ,az egyesült európai államokról ,holott ez ma az alap,az EU szuperállam rajtunk nem múlik -az évi 1%-fing-de ha kimaradunk orosz érdekszféra leszünk ,sok volt a populista duma ,a piros fehér zöld mellett nem látni az EU zászlót ,vonultak a mimélymagyarok ,sehol
a liberálisok,sehol a baloldaliak ez pedig újabb megosztás,kirekesztés tragédia lesz .
Aki Én
@Philip Marlowe: szenvedj buzeráns hazaárló, szenvedj :)
Géza
@Philip Marlowe: Magyar az ellenzék nagy kihívója lett. A Fidesztől nem mennek hozzá, se a Mi Hazánktól. Marad az összes többi ami liberális valamilyen módon. Rangos Katalintól megkapta a kóser pecsétet, így már elég liberális lett.
Főhet a fejük az új csillag miatt, aki kipukkad, mint egy lufi. Lózungjai vannak és semmi.
namihami
Egy újabb Orbánspion, karöltve a a csontignyaló mihasznásokkal! Ez se több, mint egy olyan kreálmány, mint a M-ZP volt! Gyengítette az ellenzéket, aztán a mór megtette...
""Keresztény fideszkutyából nem lesz ellenzéki szalonna!""
Nyírfa
Azért álljon csak meg a menet! Orbán soha nem tudta legyőzni Gyurcsányt!
Hogy ma a fidesz van hatalmon, az a társadalom éretlenségének a követlkezménye, amit nagyon alpári, primitív módon Orbán a saját javára fiordította. De ehhez nem ész kell, hanem pszichopátiára való hajlam, amely Orbánnál , neveltetésénél fogva, adott is volt.
Ez a szellemi törpe az egész országnak nem tudja megbocsátani, hogy Gyurcsány minden szenmpontból leiskolázta, és azóta az élete értelme annak a bizoinyítása, hogy a kettejük párharcában ő van felül. Csakhogy téved, ugyanis Ferenc nem harcol vele. Mondanám, hogy sajnos, de ő úgy döntött, hogy nem kapkod legyek után, és inkább kivárja, hogy ez a nagyon izzadó, nagyon szorongó ember elkövesse élete minden hibáját, amely végez is vele.
Ha Magyar is az orbáni úton akar járni, akkor jobb, ha most szólunk neki: ő nem azért nem lehet a partnere Gyurcsánynak, mert a miniszterelnök rossz politikus, hanem azért, mert kisfiú ott, ahol Gyurcsány férfi. Államférfi.

Meggyőződésem, hogy a magyar nép, Orbán után megint felemel valakit, aki nem méltó a képviseletére, a
szolgálatára. És azt hiszem, ez hamarabb ki fog derülni, semmint ezt a most örvendezők szeretnék.
Philip Marlowe
@Aki Én: Én úgy látom te szenvedsz! Semmi gondolat, elemzés, érvelés nincs nálad, csak a "nekem nem tetszik amit írsz, ezért hülye vagy...hazaáruló...stb..."
Igazi modern komcsi stílus!
Pl. Írd már le légyszi, hogy mi tetszik neked ezen a nőverő pojácán, aki ráadásul, még politikai marhaságokat is vizionál!?
Tessék!... Mondj valamit ami szerinted ok amit mond...(azon kívűl, hogy "zorbán takarodj, visszavesszük")
Tessék...
nemkati
@Géza: Nekem az nagyon teccett, amikor ma a tüntetés végén Nagy Ervin kipukkasztott egy narancsos lufit. :)))) Na ott kipukkadt a lufi. :)))
Philip Marlowe
@Nyírfa: Nos bahátom te aztán vérkomcsi vagy bazdmeg ezzel a hozzászólással!
Baszki! 2024-et írunk, nem 1975-öt idióta!
Nyírfa
@nemkati: 21.57

Szép. És ezt '26-ig meg is tudja tartani? Mert akkor akar kormányalakító erő lenni. Addig Orbán eladja az ország másik felét is, a kínai rendőrök pedig megtanítják a jónépet kesztyűbe dudálni.
Nyírfa
@Philip Marlowe: 22.03

Ne erőlködj, kevés vagy, mint kopaszon a hajszál.
nemkati
@Nyírfa: Én már ott tartok, hogy bárki, aki 0rbánt eltakarítja, az jöjjön. Azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy "a kormány mondjon le", vagy "0rbán takarodj" skandálástól 0rbán elereszti a kormányrudat, amit olyan görcsösen szorongat. És nincs az a tömeg sem, aminek a nyomására a kormány lemondana. De az, hogy vannak ilyen tüntetések, nagyon sokakat felébreszt, hogy ami most van, az nem hogy nagyon nem jó, hanem egyenesen tragédia. És akkor majd 2026-ban le lehet őket váltani. Addig nyilván az eddigi rablások többszörösét láthatjuk, és igen, az ország még mélyebbre fog süllyedni - ha egyáltalán van még hova -, de mára már olyan rendszert épített ki 0rbán és az emberei, amit nem lehet egy pillanat alatt megállítani, visszafordíteni és helyrehozni.
KisTehen
@Philip Marlowe: itt nem lesz olyan látványos bukás, mert senki se fog össze vele ... kiharapja a maga részét az ellenzékből ... oszt annyi
Nyírfa
@nemkati: 22.14

Értelek. De az a véleményem, hogy lehetne, csak sokkal öntudatosabban kéne élnünk és cselekednünk. Ha ez a rengeteg ember ma nem sétált volna haza az együttlét adta élmény boldog tudatában, akkor , akkor igen, megijedt volna a kormány, mert nem tudott volna mit kezdeni a helyzettel. Gondold el, ennyi ember, tényleg , még soha nem voltak ilyen sokan egy megmozduláson, szóval, ha több százezren ott éjszakáznak, és követeléseket fogalmaznak meg...
Tudod, már annyi békés tüntetésen vagyok túl, hogy nincsenek illúzióim.
KisTehen
@nemkati: 2026-ig más sok idő telik el ... addigra kiderülhet, hogy a mostani csaját is lehallgatja ner péter
nemkati
@Nyírfa: 0rbán ellenzéke nem olyan emberekből áll, mint 0rbán emberei ellenzékben. El nem tudnák képzelni, hogy kivont vasvillával rontsanak rá a hatalom embereire vagy bármire ami a hatalom megtestesítője.
KisTehen
@Nyírfa: ner péter atombombát ígért ... amitől lemond orbán és lemond polt is ... aztán előhúzott egy egeret a neres kalapjából ... most meg már 2026-nál tart ... ha nektek ez kell ...
Ezodabasz
0rbán szarik mindenkire, egy vitára sem képes kiállni évek óta! Vajon miért? Talán azért, mert minden az őfelsége kezében van? Jaa és hogy fejből kellene beszéni és nem az előre megbeszélt kérdésekről, amikre a válaszokat felolvashatja!?!
A megosztott egymás ellen torzsalkodó, sok kiskakas harca a sok kis szemétdombon az kinek a műve?
Röhög a markába O1G.
Nyírfa
@nemkati: 22.31

Szó nincsen vasvilláról. A részünkről, biztos, hogy nincs. Orbán más világ. Ő lövetne, kardélre hányna minket, egyelőre csak álmában. Egy szeretethiányos, megalázott ember, aki elismerésre vágyik, a hatalom ízére, mindenáron, kerül, amibe kerül. Feltételezem róla, hogy kéjjel nézne végig egy kivégzést, amelyet kínzás előz meg.
rücsü41
Orbánnak Gyurcsány fóbiája van, mert amióta összemérte tudatlanságát Gyurcsány tudásával állandóan őt alkarja megverni a választásokon.Neki nem elég hogy győz a választásokon, azt is kijelöli hogy kit akar legyőzni még akkor is amikor már az nem is akar miniszterelnök lenni.
Yoda69
Ketsegtelen hogy a 18 eve tarto karakter gyilkossag Gyurcsany ellen megtette hatasat. Mara mindenki szemeben, aki nem ert a politikahoz, es csak a "koz"teve hirein el Gyurcsany mumus lett, akitol felni kell. Ezzel szemben az igazsag az, hogy jelenleg a DK es szovetsegesei jelentik az egyetlen demokratikus alternativat a pedofideSSel szemben.
Udvozlom Magyar Peter kezdemenyezeset, es bizom benne hogy sikerul egy harmadik erot felepitenie, amely elszipkaz legalabb 5%-nyi szavazatot a fideSStol. Igy visszallhat az egyensuly a politikaban, es letrejohet egy egeszsege koalicio.
Sakk Matt
Nem az a megoldás hogy Gyurcsány álljon félre. Kínáljon valaki jobb alternatívát a DK politikájánál!
Most Magyar próbálkozik de ő is beleragad a gyurcsányozás-orbánozás sarába. Ez nem másik út..ezt már ismerjük.
Pusztai
Fidesz is adott már ultimátumot és leszarták:

"INDEX2006. OKTÓBER 5., 13:00
Lejárt az ultimátum
Lejárt a Fidesz által adott 72 órás ultimátum.
Orbán azt mondta, ha Gyurcsány csütörtök egy óráig nem mond le, a Fidesz pénteken délutánra a Kossuth térre hív "mindenkit", hogy ott fejezze ki békésen véleményét.

Mivel Gyurcsány még mindig a helyén van, pénteken tüntetés lesz a Parlament előtt. A kormányfő az ultimátum lejártakor épp a Budapesten tartózkodó német pénzügyminiszterrel tárgyalt."
Géza
@nemkati: Ebben a hatásvadász manírkodásban mindig jó volt az ellenzék. Az már más, hogy a kutyát nem érdekel, mit pukkaszt ki. Jeleket találnak ki, festegetnek, aztán megint kisebbségben maradnak.
DURBINOS
Hajrá MAGYAR PÉTER !!!
Veled vagyunk!!!
Pusztai
Magyarország inog, láthatóan az összeomlás szélén tántorog
HírKlikk 2024. április 6. 15:00
Egy inkompetens és korrupt Magyarország fennmaradása nem érdeke sem a magyar embereknek, sem a NATO-nak és az Európai Uniónak. Ez a végső következtetése Radványi Miklós legújabb írásának, amely szerint Orbán Viktor zsarnoksága katonai-rendőri diktatúrává alakul át. Az Amerikában élő konzervatív közíró legfrissebb – éles megfogalmazásokat sem nélkülöző – cikkében úgy látja, hogy „mindennek az eredője Orbán kisebbrendűségi komplexusa, ez az oka annak, hogy a világon mindenkivel és mindennel szemben betegesen ellenségeskedik”.

hirklikk.hu/kozelet/magyarorszag-inog-lathatoan-az-osszeomlas-szelen-tantorog/430376
Nyírfa
@Pusztai: 07.16

A diagnózis helytálló, de ezzel már igen régen tisztában vagyunk, szeretném végre a megoldó javaslatokat látni az EU, a NATO és a magyarok részéről. Nincs idő 2026-ig!
Ezodabasz
@Nyírfa: Itt az idő, most vagy soha! A kritikus tömeg már majdnem összeált!:)))
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.31

Jó reggelt!

No, hogy van hétfő hajnalban az a kritikus tömeg? :)
kereső
Na, szóval, az a nagy fene helyzet, hogy 2010 óta GYF egyetlen ellenzéki listát sem vezette- nem volt "kijel9lt" potenciális miniszterelnök jelölt. A legutóbbi 2020-es ogy. választási listán mégcsak nem is szerepelt a neve a szavazólapon "láthatóak" között...tehát ez csak egy újabb "gyurcsányozás"- ami lássuk be nem "kritika, hanem szidalmazás- a fidesz karaktergylkosságának folytatása, amely már már az ellenzéki térfélen is alaptétel.
Az ok, pedig, hogy orbán- újra és újra le akarja győzni "gyurcsányt" 2006- ahol nem csak a tv-ben mosta fel vele a padlót, hanem a választáson is. Na, de kell a "sátán" mindenkinek, a kijelölt ellenség- a göebbelsi propaganda legfőbb tételeként.-ha saját kudarcait el kivánja feledtetni...
Ha, valaki csak arra képes politikusként, hogy igy-ilyen módon szerezzen magának hiveket, és tömeget , az nem politikus- hanem kókler- amit orbán már bizonyitott az elmult 18 évben. A saját erényeiből, és a saját teljesitményéből vonzzon magához pártoló tömeget. Ha mégis "sikeres" ez a "politika", az a társadalom éretlenségét, infantilizmusát jelenti- fel kéne nőni végre, igy a rendszerváltás után 30+ évvel- és megtanulni demokratikusan gondolkodni.
Aki az elmult 14 év tükrében nem tud különbséget tenni orbán és gyurcsány, a 2010 előtti időszak társadalma és a jelen között, az semmit nem ért a társadalom politikikából- esetleg annyit, hogy sikeres volt a butitás az elmult 30 évben.
Ennyi(ke).
kereső
@Maccska: Doberev Klára a DK EP listavezetője, jelenleg is EP tag, és az EP volt alelnöke. Úgy gondolod, hogy nincs pariban MP-vel, és a beléptető kapus kokó királlyal? És, ha egyszer lesz a DK-nak ogy listája, azt nem gyurcsány fogja vezetni, hanem Dobrev Klára.
Amúgy meg beszélhetnénk már orbán közutálatáról is ...
Pusztai
@kereső: Aszem nyugodtan kijelenthetjük, nem volt a magyar történelemben olyan utált gyűlölt és mindennek elmondott hatalom benne személy szerint mindenkit elküldve a redvásba mint a fidesz maffia.
Igaz, ennyi segghülye híve sem volt ilyen hazaáruló országot szétlopó gengsztercsürhének.
kereső
@Maccska: Na, te is "elemző" vagy, a fide-es fajtából, már előre tudod, hogy mit gondol gyurcsány , és már szájába is adod a saját "gyurcsányi" gondolataidat. Tipikus, igazi fideSS aljasság...
Ezodabasz
@Nyírfa: április 8., 06:39 Jó reggelt:)) Ezer bocs, most láttam hogy írtál.
Jó volt végre látni hogy ébredeznek az emberek és egyre többen! Csak az a baj, hogy ez vihar a biliben.
Te is látod hogy az egész földön rendszerszintű problémák vannak...szinte mindenhol lázad már a nép az uralkodó hatalmak ellen. Szarvashibák eredménye ez itt és külföldön is. Régóta lázadnak már az emberek itt is, csak külön-külön. Nem kell nagyon visszamenni az időben: Netadó,tanártüntetés, BKV, szinesfémesek, stb. Sokan voltak, de térben és időben a fideSS forgatókönyve alapján szelektálva!
Nagy hiba, hogy akkor nem álltak össze...A saját érdekeiket is jobban tudták volna érvényesíteni, ha összefognak. Vagy nem?
Szerintem amit Magyar Péter most elindított, az már régóta ott bujkál a mélyben mint egy kitörni készülő vulkán. Vagy csak mint egy hógolyó, ami a lavinát elindítja. A családi ügy csak egy szikra, a pedofil ügy a bomba. Ezek az "ügyek" valahogy közös nevezőre hozták a valós társadalmi és politikai problémákat.
Ezodabasz
@Nyírfa: Ezt még el kell mondanom, bár lehet hogy tudod. Az "okos" hatalmas emberek nagyon elrontottak mindent! Amibe beavatkoztak eddig az csak egyre nagyobb bajokat okozott és erre még csak most jönnek rá amikor már késő? Széndioxid kibocsátás, kvóták, pénzek??? Átverés! A széndioxidot fel tudnák használni a növények, ha nem írtanák ki őket! Üvegház hatású? Miért? Nehezebb mint a levegő...
Folyók kanyarulatainak levágása, töltések gátak építése? Miért? Azért hogy gyorsan lefolyjon a víz ami kincs és már lassan nincs? A folyó kiönt így is, csak nem tud visszatérni a medrébe és akkor küzdenek a belvízzel szivattyúkkal. Amit ma magunk körül látunk, a letarolt erdők, a felégetett legelők, az eltűnő fajok és a megkínzott állatok, mind ugyanannak a betegségnek a tünetei, az emberiség eddigi rossz működési módjának a kicsúcsosodása.
Bocs hogy rád öntöttem:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.