A Fidesz EP-listavezetője szerint „jól ismert hazugságokra, rágalmakra, mesterkélt ürügyekre építő megfogalmazásokkal” támadják a magyar embereket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyar emberek: Orbán Viktor és prostituáltjai. Nincs azonosságuk velünk, sok millió magyar emberrel. Kifejezni sem lehet annak a gyávaságnak és jellemtelenségnek a fokát, amikor mögénk bújva támadja az EU-t minden idők legotrombább , legdilettánsabb kormánya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Magyar emberek: Orbán Viktor és prostituáltjai. Nincs azonosságuk velünk, sok millió magyar emberrel. Kifejezni sem lehet annak a gyávaságnak és jellemtelenségnek a fokát, amikor mögénk bújva támadja az EU-t minden idők legotrombább , legdilettánsabb kormánya.
Pusztai
"A Fidesz EP-listavezetője szerint „jól ismert hazugságokra, rágalmakra, mesterkélt ürügyekre építő megfogalmazásokkal” támadják a magyar embereket."

Akkor ne támadjátok te rohadék!
rücsü41
Érdekes egy álláspont D.Tamásé.Szerinte alaptalanul támadják Magyarországot, ami tévedés, mert Orbánt támadják és még Ő se, egyenlő Magyarországgal, és ha jogvitára kerül sor, akkor mindig vesztünk.Tamásom Nem veszi észed hogy a vitákban egyedül maradunk, mi megyünk szembe 26 országgal , és ezért reménytelen a helyzetünk.Mi nem az egyezségre törekszünk ami kötelességünk lenne, mert ezt vállaltuk az EU-ba történő belépéskor, hanem ahogy a révedt szemű ember mondta jövőre is sok vitára számítunk, mert már előre tudjuk hogy mi aztán semmit nem fogadunk el amit a többiek nem csak elfogadtak hanem végre is hajtottak.Így azután mi vagy végleg lemaradunk , vagy csak lassabban haladunk az EU-val közös útjainkon.
Menőmanó
Jól ismert hazugságok, rágalmak, mesterkélt ürügyek a ti segédeszközeitek, te tulok.
kereső
@Maccska: Ez akkor következik be, ha Magyarország kilép az Eu-ból. De amig az Eu tagja, addig igenis vitatkozhatnak "Magyarországról"- mert mi is ugyanazt a szerződést irtuk alá, amelyet egy portugál meg egy ir- meg még másik 24 orsdzág, amely előir közös szabályokat- amelyeket "Magyarország" b@xik betartani- mivel úgy gondolja, hogy az rá nem vonatkozik, csak a portugálokra, irekre és még másik 24-re. Pontosan az Eu lényegét nem érted- és nem érted , illetve megkérdőjelezitek a "népképviselet" elvét, ami az EP= 440 millió európai állampolgár közvetlenül megválasztott képviselői.
Ez a helyzet cicus...
kereső
@Maccska: Akkor szét kell zavarni a magyar országgyúlést is, mert az is "pártalapon" működik...egyenlőre a választási rendszerekben az a "divat", hogy pártok induljanak "népképviselőknek"...persze lehet másként is, lehet önéletrajzzal jelentkezni EP képviselő jelöltnek.És, igen az EP-ben vitatkoznak magyar képviselők Portugáliáról, meg más országokról is...mind a 21-en. DE nincs jelentősége az egésznek immár Magyarország számára...
nemkati
Ezek a fideszes nyavalygások az EP Magyarországot érinő eljárásaival kapcsolatban annyira átlátszók és nevetségesek! Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a magyar törvénykezés és az ország vezetése nem teljesíti a szerződésben vállaltakat, sőt, azt is pontosan tudjuk, hogy miért nem. A fideszes megszólalók és siránkozók is tudják, de megpróbálnak elbeszélni a tények mellett és feltételeznek nyilvánvalóan hazug magyarázatokat. Nem jut más szó az eszembe erről, mint az, hogy undorító.
CsipkeRózsa
"A Fidesz EP-listavezetője szerint „jól ismert hazugságokra, rágalmakra, mesterkélt ürügyekre építő megfogalmazásokkal” támadják a magyar embereket."

A "megszámlálhatatlanadik" vita megszámolható, csak el kell kezdeni egyesével számolni. Egy EP képviselőnek nem lehet nagy feladat, mindenről írás van, el kell olvasni.

Nem a magyar embereket támadják, hanem a magyar kormányt és Orbán Viktort, méghozzá a magyar emberek érdekében.
nemkati
@CsipkeRózsa: Ezt jó lenne folyamatosan hangoztatni. Hogy a tudatlanok is megtudják.
kereső
@Maccska: Na ezért van nálunk NER, mert qrvára nem értitek a demokrácia lényegét...és nincs is igényetek rá.Azért van az, hogy Magyarországon a parlament- a nép választott "képviselői", csak a fgügefa levél szerepét töltik be- a faiszta orbáni diktatúrán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.