A támogatóinak pedig meg van az okuk arra, hogy egyenes derékkal állják a támadásokat – állítja a kommunikációs igazgató.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ha a lopásra,hazudozásra gondolt tomi,akkor most az 1 X igaza van! :)
szemétségböl,trógerkodásból a fidesz szintén verhetetlen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Mondja, Menczer Tamás! Áll mád a maga által "védett fakereszt"? Miután akkoriban nagggyon keresztény volt, akkor tudhatná, mit tilt a VIII.parancsolat!
verőce21
Ez a Magyar is, kéthete még a fidesztől kapta az sms-t, hogy megérkezett a fizetése...!
vitriol
Ha sikerült elhitetni 8 millió emberrel, hogy csakis az ő érdekükben csalnak-lopnak-hazudoznak, akkor ebből a szempontból valóban sikeres volt a fidesz!
rücsü41
@Maccska: Tudsz még egy országot ahol az országot vezető párt minden pozíciót elfoglal, a választások előtt három héttel képes a választási törvényt módosítani , a választási kerületeket átszabni, és a matematikával szöges ellentétben azt állítja, mit állítja, törvénybe iktatja, hogy az alig 50% az egyenlő kétharmaddal!Ha szorul a hurok a vezető párnál még azt is megérhetjük, hogy a szavazás csak akkor érvényes , ha a FIDESZ nyeri, vagy hogy egy 20%-os eredmény egyenlő a szavazatok 80 %-kával.
zenebohóc
@csak úgy...: Itt a világ összes pártjáról van szó! Cím!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.